Raúl torna hui a vestir-se de blanc després de dos mesos de baixa. La reaparició tindrà lloc al trinquet Pelayo on el mitger formarà equip amb Pablo i Herrera per a enfrontar-se a Santi, Héctor i Tomás II. Abans es jugarà una prèvia de juvenils.

Raúl va causar baixa en un primer moment perquè li va sorgir una berruga en la palma de la seua mà dreta. El de Godelleta estigué jugant un temps, protegint-se especialment la zona afectada, però va tindre que parar perquè amb el colp repetitiu de la pilota el dolor es va tornar insuportable.

Una vegada superat este problema Raúl ha continuat de baixa per una inflamació localitzada en el muscle dret. El jugador arrosegava molèsties des de fa temps en esta zona del cos però pensava que no serien impediment per a tornar a jugar. «Però quan tirí a arrancar la molèstia era major, probablement pel temps d’inactivitat», explica. Per tant ha hagut de perllongar els temps de recuperació tot i que ha tingut un parell de conats de reaparició.

El jugador confia en recuperar el seu millor nivell molt prompte doncs en este temps no ha descuidat la seua preparació física.