PROGRAMACIÓ

Victòria de Miguel i Dani a Dénia

En l´inici de la partida la càtedra es va decantar per Pere Roc II i Pere

18.01.2016 | 11:27

El desafiament de Pelayo ha acaparat l´interés informatiu de les partides de professionals i és lògic doncs van participar els quatre millors pilotaris del moment. Però el trinquet de Dénia també va albergar ahir una cita especial amb la presència dels jugadors que succeeixen en l´escalafó als Soro III, Puchol II, Félix i Javi. Miguel i Dani s´imposaren a Pere Roc II i Pere pel resultat de 60-40.

En l´inici de la partida la càtedra es va decantar per Pere Roc II i Pere a l´hora d´assenyalar als favorits. I és que els dos són habituals del recinte que du el nom del Rovellet i solen destacar en les seues lloses.

Però ahir es va imposar la regularitat dels veterans Miguel i Dani i sobretot el mestratge del mitger. L´escaleter de Petrer va oferir seguritat i va deixar la responsabilitat de sumar al seu company de Benavites que als seus 41 anys tornà a donar una classe pràctica de com s´ha de dirigir la pilota.

En la contra, Pere Roc II i Pere jugaren més del que es pot intuir amb els quatre jocs de diferència. L´escaleter va ser com sempre, valent i decidit, mentres que el mitger carregava a la mínima oportunitat. Però en el tram final de la partida sí van ser clarament superats.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine