El desafiament de Pelayo ha acaparat l’interés informatiu de les partides de professionals i és lògic doncs van participar els quatre millors pilotaris del moment. Però el trinquet de Dénia també va albergar ahir una cita especial amb la presència dels jugadors que succeeixen en l’escalafó als Soro III, Puchol II, Félix i Javi. Miguel i Dani s’imposaren a Pere Roc II i Pere pel resultat de 60-40.

En l’inici de la partida la càtedra es va decantar per Pere Roc II i Pere a l’hora d’assenyalar als favorits. I és que els dos són habituals del recinte que du el nom del Rovellet i solen destacar en les seues lloses.

Però ahir es va imposar la regularitat dels veterans Miguel i Dani i sobretot el mestratge del mitger. L’escaleter de Petrer va oferir seguritat i va deixar la responsabilitat de sumar al seu company de Benavites que als seus 41 anys tornà a donar una classe pràctica de com s’ha de dirigir la pilota.

En la contra, Pere Roc II i Pere jugaren més del que es pot intuir amb els quatre jocs de diferència. L’escaleter va ser com sempre, valent i decidit, mentres que el mitger carregava a la mínima oportunitat. Però en el tram final de la partida sí van ser clarament superats.