Com que la teràpia conservadora no ha oferit els resultats esperats Fageca serà intervingut quirúrgicament este matí en l´Hospital 9 d´Octubre del colze del seu braç dret.

L´operació la realitzaran dos especialistes de la medicina esportiva com es el cas dels doctors Vila i Cañete, habituats a tractar amb esportistes d´èlit. Amb una miqueta de sort el jugador dormirà este mateix dimarts a sa casa o a lo més tardar el dimecres.

La sort també influirà en els terminis de recuperació. La lesió podria ser tractada solament raspant el tendó i en este cas la baixa seria de dos mesos. També podria passar que fóra necessari implantar un tros de tendó i aleshores la durada s´allargaria als tres o quatre mesos. Segons explicava ahir el propi Fageca a este diari, els metges no sabran quina és la millor opció fins al mateix moment d´operar.

Fageca esperava ahir que arribe l´hora de passar pel quiròfan amb calma rel·lativa. "Estic una miqueta inquiet perquè mai havia passat per este tràmit però a la mateixa vegada estic tranquil doncs m´he possat en les millors mans. També tinc els precedents de companys com Álvaro, Grau i altres que passaren per la mateixa situació i tornaren jugant lo mateix i inclús més", deia.

La lesió li ha arribat en el moment en el qual s´estava consolidant com un dels millors escaleters de la modalitat d´escala i corda. En les últimes temporades Fageca ha aconseguit un títol de campió en el Circuit Professional i ha arribat a una altra final d´esta mateixa competició així com de la Copa Diputació de València.

Al 2014 també va ser finalista del Campionat Individual i en la passada edició va arribar a les semifinals. En eixa ronda es va tindre que deixar de jugar perquè ja no suportava el dolor en el colze.