Rara és la setmana en la qual no té lloc el duel entre Soro III i Puchol II i efectivament els dos referents de la modalitat d´aire tornaran a mesurar les seues forces en breu, concretament el divendres i al trinquet de Sueca.

El campió individual formarà parella amb Héctor mentres que el de Vinalesa jugarà amb Tomás II. Una vegada més, els pronòstics són totalment incerts.

La teoria apunta a que l´equip de Puchol II i Tomás II té més quinze i que el de Soro III i Héctor resulta més fiable en defensa. Aixó mateix es va dir en les prèvies del desafiament del dissabte passat a Pelayo on Soro III i Javi superaren a Puchol II i Félix per 60-30. Esta vegada el duel entre els dos ´gegants´ va estar clarament dominat pel jugador de Massamagrell.

La de divendres no serà l´unica partida dels dos escaleters durant la setmana en curs. Puchol II en tindrà dues més. Demà s´enfrontarà a Guadassuar contra Javi, l´altre botxí en el desafiament que està, com es diu col·loquialment al trinquet, "com una poma". Pere Roc II, Pere i Conillet completen el cartell. A més, el de Vinalesa participarà el diumenge en la partida especial programada a Benissa amb motiu de la Fira de Sant Antoni. L´acompanyaran Héctor i Bernat mentres que els rivals seran Pere Roc II, Pere i Tomás II.

Soro III també ha sigut requerit per a la partida del dissabte al trinquet Pelayo. Tindrà l´ajuda del seu bon amic Salva i esta vegada deurà patir el bombardeig constant de Javi. El de Massalfassar jugarà al costat d´un altre il·lustre, Miguel.

Raspall

En la modalitat de raspall el número u, Moltó, visita esta vesprada el trinquet d´Oliva.

El de Barxeta repetirà el dissabte en Bellreguard en la que bé es podria considerar la partida més destacada de la setmana. L´etern i encara imprescindible Moro serà el seu mitger i en la contra estaran Sergio, Coeter II i Tonet II.

També destaca especialment la cita del diumenge vinent a Dénia doncs es produirà l´esperada tornada d´un altre que va ser número u no fa massa, Marrahí, que en companyia d´Alberto s´enfrontarà a Punxa i Roberto d´Alzira.