Aquest cap de setmana es van disputar les partides de tornada dels quarts de final de la XIª Copa GVA de Galotxa.

En el primer emparellament de quarts es van mesurar Marquesat i Borbotó, en una eliminatòria en la qual els de la pedania de València portaven un escàs avantatge de tres jocs de la partida d´anada. Les baixes van acabar de liquidar a l´equip de Borbotó, ja que el seu rest Julian no va poder acudir al carrer d´Alfarp, mentre que el punter Castelló es va lesionar la setmana passada, i tan sol va poder traure. Amb aquestes condicions els jugadors del Marquesat van aconseguir deixar el marcador en un clar 70 a 10, que els dóna accés a semifinals on s´enfrontaran amb Xest. Aquesta formació va certificar passar a la segona ronda enfront d´Agost, malgrat caure en la partida de tornada d´aquesta setmana en terres alacantines.

Quart de les Valls i Montserrat es jugaran l´altra plaça de la final, després d´aconseguir jugar les semifinals que els enfrontaràn en aquestes pròximes setmanes. Els de el Camp de Morvedre van vèncer en el seu desplaçament enfront del Sella, en una bona partida per part dels dos equips, que es va saldar amb un 70 a 45 favorable als visitants. Per part del Montserrat, els seus rivals del Benimagrell, després de caure la setmana passada 70 a 15, van optar per lliurar l´eliminatòria.

Ja en la categoria juvenil, Benidorm va deixar fora a Quart de Poblet en la seua eliminatòria, amb el que mesurarà amb Borbotó en la primera semifinal. Els joves de la pedrera d´aquest club van deixar en quarts al Quart de les Valls.