El Programa educatiu ´Pilota a l´Escola´, organitzat per la Consellería d'Educació, Recerca, Cultura i Esport i la Federació de Pilota Valenciana, tenia en la jornada d'ahir, i en el trinquet municipal ´Císcar de Piles´ l'última de les sis jornades formatives celebrades per a docents. Han assistit prop de 50 professors que imparteixen classes en centres educatius de la Safor i la Marina Alta.

En total s'han celebrat sis sessions, duent-se a terme una en la província de Castelló (Castelló de la Plana), dues en la d'Alacant (Petrer i Benidorm) i tres en la de València (dues en el trinquet de Pelayo i aqueixa última de Piles). L'objectiu d'aquestes jornades, no és un altre que recolzar i reforçar el material que el docent disposa per a dur a terme la sessió que tindrà lloc en el seu centre, tant a nivell docent (jocs, informació general sobre pilota valenciana, etc€) com a nivell de material esportiu (pilotes, esparadrap, etc.). L'edició d'enguany de ´Pilota a l´Escola´ espera visitar 321 centres escolars de tota la comunitat Valenciana, repartides en les tres províncies - 49 a Castelló, 166 a València i 106 a Alacant.

En la jornada del dijous 21 de gener es desenvoluparà en la Mesquita de la Consellería d'Educació, Cultura, Recerca i Esport una sessió per als professionals i tècnics encarregats de dur a terme aquestes sessions, que comptarà amb l'assistència del Director General d'Esport, Josep Miquel Moya.