ESCALA I CORDA

El retrobament, a Sueca

Soro III i Puchol II tornen a enfronar-se després del desafiament de Pelayo

22.01.2016 | 15:07
El retrobament, a Sueca

Soro III i Puchol II tornaran a mesurar les seues forces esta vesprada al trinquet de Sueca. Serà la primera partida entre els dos pesos pesats després del desafiament del passat dissabte al trinquet Pelayo. El campió individual formarà amb amb Héctor de Laguar mentres que Puchol II farà equip amb Tomás II.

D´acord a l´esdevingut en la ´Catedral´ el favoritisme deuria ser per a Soro III. El de Massamagrell va signar una actuació memorable, una de les millors que se li recorda en els últims temps. Puchol II, per la seua banda, començà bé però el seu nivell anà minvantt amb el transcòrrer de la confrontació.

Però el dissabte queda ja molt lluny i no seria normal que el de Vinalesa encadenara dues actuacions discretes. Ademés, per la seua trajectòria es mereix que es confie en que tornarà donar el màxim, el rendiment que l´ha convertit en el jugador que més públic arrossega al trinquet. També és probable que Puchol II vulga donar un colp damunt la taula i afronte el duel com a una xicoteta revenja.

Una altra variant respecte al desafiament són els mitgers. El dissabte, Javi jugà amb Soro III mentres que Félix va ser el company de Puchol II. I el de Massalfassar va estar superb, sent igual de decisiu que el seu rest o inclús més i el de Dénia tampoc va tindre el seu dia.

La presència d´Héctor i Tomás II fa que les parelles es convertisquen en molt diferents perquè el perfil dels dos és diferent.

El de Laguar és més tècnic i del tipus de mitgers que volen tots els escaleters perquè fa cas: quan el de darrere la demana la deixa passar i quan té que entrar en acció actua amb criteri. La faceta defensiva és una altra de les seues virtuts.

Tomás II, que també para a muntó de pilotes, sol tindre més presència en atac. No en va gaudeix d´uns dels braços més potents del panorama professional.

En el que sí coincideixen els dos jugadors és en el fet que estan treballant per a consolidar-se al mig. Héctor fa temps que va renunciar a jugar en la punta i sembla que la seua decisió va ser encertada. Tomás II, que ha estat parat més de mig any per una greu lesió, està recuperant el prestigi de quan era el punter més determinant i un mitger més que fiable segons en quin trinquet.

Precisament l´escenari és un altre dels factors a tenir en compte. En Pelayo,Soro III sempre és el local. El de Massamagrell manté un idili amb la ´Catedral´. El recinte de Sueca, però, es podria considerar neutral per als escaleters. Però atenció a Tomás II, que juga en la seua plaça preferida.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Noticias relacionadas

Enlaces recomendados: Premios Cine