Lluís de la Vega i Giner són dos joves aspirants a figura que des de fa un temps estan donant molt que parlar, per a bé. Les seues actuacions en les denominades ´primeres partides´, les que obrin les sessions cada vesprada, estan sent més que destacades i per este motiu han sigut requerits per a jugar en dos trinquets de referència com els de Vila-real i Pedreguer.

Lluis de la Vega està anunciat esta vesprada al recinte castellonenc amb Carlos i Josep com a companys. En la contra formaran Santi de Silla i Héctor II.

El cartell està ple de joventut i per a quasi tots els pilotaris la partida és un repte. L´excepció és Santi, que sí està consolidat tot i que també és un dels components de la nova fornada amb solament vint-i-quatre anys. Carlos i Héctor II també són habituals dels millors cartells, però en la punta.

Tornant a Lluís de la Vega, el d´Almussafes va meravellar fa tres setmanes a Borriana. Aixó sí, al costat tenia al mestre de Benavites, Dani.

Per parelles

De més entitat, en teoria, és la partida que afrontarà Giner demà a Pedreguer. El de Murla estarà arropat per un dels millors, Félix, mentres que a l´altre costat de la corda estaran Francés i Pere.

Solament el fet de jugar en parella ja és bona mostra de la confiança que hi ha dipositada en el xaval. Ara, que ´de casta li ve al llebrer´ i els gens de Giner són immillorables. Son pare és el gran Jan de Murla.