El protagonistes del desafiament de Pelayo afrontaran la setmana en curs com si el dissabte hagueren de jugar la final de la lliga, aixó és, l´esdeveniment més important de l´any pel que fa a les competicions per equips.

Soro III, Puchol II, Félix i Javi han variat la seua rutina habitual doncs la partida ha alçat una expectació màxima i la previsió apunta a que la ´Catedral´ es plenarà.

Per a arribar rodats tres dels protagonistes han demanat que se´ls programe una partida durant els dies previs. Puchol II va jugar ahir a Borriana mentres que Soro III i Javi coincidiran hui a Massamagrell. Félix és l´únic que ha decidit quedar lliure fins al dissabte per a centrar-se en els entrenaments.

La resta de la setmana la dedicaran a preparar la confrontació. I com sol ser habitual en la lliga, dedicaran un dia per a entrenar en el mateix escenari de la partida. Puchol II i Félix han reservat la pista el dimecres mentres que Soro III i Javi realitzaran la seua sessió preparatòria a Pelayo el dijous.

Sense pronòstic

L´espectacular moment de forma dels protagonistes i el fet de que siguen els quatre pilotaris més determinants en les posicions d´escaleter i mitger fa que els pronòstics siguen a hores d´ara parells, segons explica el trinqueter de Pelayo, Daniel Ribera. "Hi ha de tot però el que hem pogut comprovar és que la gent es mou principalment per afinitat a un jugador o a l´altre per a determinar al favorit de la partida".

I és que no hi ha arguments esportius per a assenyalar a una parella amb més possibilitats de victòria. Al rest, Soro III i Puchol II mantenen un pols particular que es perllonga desde fa mesos. Un dia guanya el de Massamagrell, l´altre el de Vinalesa, però la tònica dominant és la de la igualtat entre els dos.

Pel que fa als mitgers, Félix gaudia de la condició de número u indiscutible fins que es va produïr la irrupció de Javi, que des de novembre arrasa allà per on passa. De fet, el de Massalfassar ha sigut el pilotari que més trofeus ha guanyat als últims mesos, quatre en total.

El perfil de les dues parelles tampoc permet designar a alguna com la més vàlida per a acoplar-se a les característiques de Pelayo. Els dos escaleters són semblants: poderosos amb capacitat per a alçar tones i especialment productius en atac. I els mitgers basen el seu joc en el canó que tenen per mà dreta.

Les entrades es poden adquirir als llocs habituals

Més d´un centenar d´aficionats va reservar el passat dissabte a Pelayo la seua entrada per al desafiament. Els gestors del trinquet assenyalen que el ritme de venda es similar al de la final del mà a mà o del Circuit Professional.

Les entrades es podran adquirir durant els dies previs a la mateixa taquilla de Pelayo en horari de matí. També hi haurà paper a la venda esta vesprada a Massamagrell i demà al trinquet de Guadassuar.

Una altra opció és reservar les localitats via telefònica i arreplegar-les com a molt tard el dijous. Este tràmit es pot fer també al trinquet Pelayo o en les oficines de Val Net. Les entrades de l´escala, com sempre les mes demandades, tenen un preu de quinze euros. Per a la resta d´ubicacions el cost és de dotze euros.

Fregant els 6.000 euros

En el moment de fer el desafiament, els dos equips acordaren posar en joc la quantitat de 3.000 euros d´eixida. El passat dijous es va presentar la partida al trinquet Pelayo i es va anunciar que la cifra ja havia augmentat i que estava entre els quatre i cinc mil euros.

Però ahir el trinqueter Ribera confirmava a Superdeporte que la travessa està fregant ja la cifra de 6.000 euros.