Soro III i Javi, que el proper dissabte formaran parella a PelayoPelayo per a enfrontar-se a Puchol II i Félix en desafiament, tingueren ahir una destacada actuació al trinquet de Massamagrell tot i que van jugar com a rivals. El campió individual va tindre com a mitger al seu paisà Héctor II mentres que Javi va formar amb Pere Roc II al rest. Es va imposar la parella de casa en el cara o creu de l’últim joc (60-55).

L’aportació de Soro III i Javi en els seus equips va ser molt distinta. L’escaleter va començar un poc gelat la partida i la pilota no l’eixia de les mans amb la violència que normalment és característica. Esta situació va permetre que els rivals obriren bretxa en el marcador per a distanciar-se en quatre jocs (40-20). Però el motor dièsel de Soro III va començar a funcionar poc a poc amb la fiabilitat que acostuma i açó va propiciar la remuntada i el posterior triomf de la parella de Massamagrell.

El rendiment de Javi va anar al contrari, de més a menys. El mitger començà fortíssim, soltant obusos, i les seues rematades pràcticament eren sinònim de quinze. Però a poc a poc el gegant de Massalfassar va anar apagant-se. La seua pilota ja no portava el verí dels jocs anteriors i baixar la seua eficàcia en atac va permetre que Soro III i Héctor II reviscolaren i guanyaren.

Els quatre protagonistes del desafiament ja no tornaran a jugar fins al proper dissabte i dedicaran la resta de la setmana a preparar la partida. Puchol II i Félix entrenaran hui mateix al trinquet Pelayo. L’escaleter de Vinalesa es va anunciar ahir a Borriana i amb companyia de Bueno va caure amb claredat contra Pablo II i Dani. El seu nivell va estar lluny de les seues possibilitats. Félix va demanar a Val Net no jugar cap partida al llarg de la setmana per a reservar-se per al desafiament.

Soro III i Javi també tastaran Pelayo abans del dissabte. Ells han decidit fer el simulacre de la partida el dijous de matí.

Entrades a la venda

La venda d’entrades de cara al dissabte continua a molt bon ritme, segons expliquen des de Val Net. El paper de l’escala, el més car, ja s’ha esgotat i per tant solament queden les localitats de les tres galeries que tenen un preu de dotze euros. Aproximadament s’ha venut ja un setenta per cent de l’aforament del recinte.

Hui es poden adquirir entrades al trinquet de Guadassuar. Altres opcions per als aficionats són el mateix trinquet Pelayo o les oficines de Val Net en horari de matí. Per al dissabte s’ha reservat un xicotet percentatge per a la taquilla del trinquet. Tenint en compte que queden tres dies per a la disputa del desafiament, el ple en la ‘Catedral’ sembla que està totalment garantit amb este ritme de venda.