Amb el seu començament el Circuit Professional es convertirà en el gran referent pel que fa a l´activitat en la modalitat d´escala i corda. Però en els dies previs també es jugaran algunes partides que ofereixen una qualitat semblant a la de la Lliga. En la disciplina del raspall també s´han confeccionat diverses partides especialment destacades.

Esta vesprada el trinquet de Guadassuar reunirà a cinc primeres figures que tenen en comú haver aconseguit, com a mínim, un títol en el Circuit Professional. Es tracta de Soro III i Dani que tindran en la contra a Miguel, Salva i Héctor II. La sessió començarà amb una partida a raspall que també podria ser pròpia de la Lliga d´esta modalitat: Moltó i Dorín s´enfrontaran a Punxa i Coeter II.

Moltó i Coeter II tornaran a ser enemics el divendres en Genovés amb Sergio i Miravalles com a respectius companys. També el divendres, Piles anuncia a Marrahí.

El dissabte, Pelayo comptarà amb la presència de dos pesos pesats com Puchol II i Javi. I en Bellreguard, Punxa i Brisca jugaran contra Ian, Moro i Raúl. La gran cita del dissabte, però, tindrà lloc a Pedreguer amb la jornada inaugural del Circuit.