Queden tres dies per a l´inici del Circuit i per a comprovar si el Comité de Professionals ha encertat en la configuració dels sis equips participants. En les lligues professionals de pilota, bé siga la d´escala i corda o la de raspall, la premissa bàsica és la de l´equilibri entre les formacions. Totes han d´eixir amb les mateixes opcions d´aconseguir el títol. Sobre el paper, sembla que efectivament s´ha aconseguit.

La confecció dels equips es sol fer a partir dels escaleters triats, en este cas Soro III, Puchol II, Miguel, Pere Roc II, Santi i Francés.

Tenint en compte la gran superioritat de Soro III i Puchol II respecte a la resta de jugadors entra dins de la lògica que els dos hagen de jugar en parella. Ara bé, se´ls ha d´adjudicar companys de garanties perquè puguen fer front a trios.

En el cas de Soro III, Salva és un mitger ideal. Entre els dos hi ha una bona amistat, es compenetren a la perfecció i Salva tal vegada no siga dels més anotadors però és un segur de vida a l´hora de restar la pilota.

En quant a Puchol II, Jesús és dels mitgers que volen tots els escaleters. El de Silla ha variat la seua manera de jugar i ja no basa tant el seu joc en la potència tot i que continua sent un pegador i suma amb facilitat. La seua rapidessa de cames també li permet cobrir molta pista quan es requereix jugar a la defensiva.

Pel que fa als trios, el compost per Pere Roc II, Dani i Tomás II és en principi el que més garanties ofereix. Simplement perquè és quasi el mateix equip que va meravellar en la passada edició i que va arribar a la final que guanyaren Puchol II i Santi. La diferència està en la punta; l´any passat jugava Monrabal i ara Tomás II. Ademés, Pere Roc II està pletòric des de fa temps i Dani continua donant lliçons de mestre quan els companys saben jugar de manera que ell no haja de trencar-se el braç.

Un altre equip és el de Miguel, Pere i Héctor II. En principi el seu potencial és màxim. El dubte podria arribar al mig, amb Pere, que encara no ha donat el do de pit en la lliga. Però el de Pedreguer es mereix el benefici de la duda doncs fa més d´un any que està jugant a gran nivell.

També jugaran en trio Santi de Silla, Javi i Monrabal. Esta formació té seguretat extrema darrere i a dos dels millors davant tant en atac com en defensa. Si l´acoblament és el que toca té potencial per a guanyar a qualsevol.

Per últim estan Francés, Félix i Carlos. Ací s´obri una altra incògnita, la del debutant Francés. Les lesions d´altres escaleters li han donat l´oportunitat de demostrar que la seua qualitat va més enllà de les partides del dia a dia. Falta comprovar si efectivament està madur. Per si de cas jugarà abrigallat amb dos valors segurs com Félix i Carlos.