El trinquet de Pedreguer va acollir ahir la jornada inaugural del XXV Circuit Professional amb victòria de l’equip de Benidorm de Pere Roc II, Dani i Tomás II contra el local de Miguel, Pere i Héctor II per un ajustat 60-55.

Els dos conjunts completaren una meritòria actuació durant dues hores i el públic congregat en bon nombre va acabar molt satisfet tant per la qualitat de la confrontació com per la incertesa en el desenllaç.

Pere Roc II, Dani i Tomás II sempre manaren en el marcador i fins i tot gaudiren de tres parcials d’avantatge (20-45). Però el trio de Pedreguer-masymas va igualar a 45 i a partir d’eixe moment els dos equips sumaren de manera alternativa des del rest fins a la conclusió de la partida.

Els sis pilotaris mereixen ser destacats per la seua actuació i regularitat però Tomás II i Miguel estigueren un escaló per damunt de la resta.

El punter de Xaló va ser una màquina de fer quinzes i jugà al nivell d’abans de la lesió, el que mostrava quan era assenyalat com el número u al costat de la corda.

Per la seua banda, Miguel va ser el líder en la formació de Pedreguer. La seua aportació va permetre la remuntada i que el seu equip arribara al final amb opcions de triomf.