El Circuit Professional es va traslladar ahir fins a Benissa per a la disputa de la segona partida de la fase regular de lliga. L´equip de la ciutat de València de Soro III i Salva es va imposar amb claredat al representatiu de Vila-real amb Francés, Félix i Carlos per 60-25.

De la partida es pot extraure que Soro III i Salva arriben pletòrics a la competició. Els dos signaren una magnífica actuació destacant en totes les facetes del joc.

El campió individual tornà a ser un tità. Quan calia restar l´escaleter de Massamagrell alçava tones però a més es va prodigar amb assiduïtat en atac soltant canonades o dirigint la pilota, segons requerira el moment.

Salva també va estar excel·lent. Al principi es va dedicar a passar la pilota a l´espera d´una oportunitat propícia per a la rematada però segons va calfar el braç canvià de defensor a incisiu atacant.

L´equip de Vila-real va anar de més a molt menys. I la sensació que va deixar és que pot front ser competitiu a l´hora de passar la pilota però necessita major efectivitat ofensiva.

Els tres pilotaris començaren bé però van perdre presència amb el pas dels minuts i acabaren desesperats perquè no sabien on situar la vaqueta doncs esta sempre tornava i sovint amb intenció de quinze.

Francés va ser el més regular i la seua actuació va agradar al públic. El de Petrer era una diana per a la parella però va donar la cara passant moltes pilotes complicades.

Més discreta va ser l´actuació de Félix i Carlos. Els companys del debutant, especialment el mitger, són els responsables de sumar però no pogueren amb les dues muralles que es trobaren davant.

Pròxima parada

El campionat continuarà el dimecres al trinquet de Guadassuar on l´equip de Vinalesa de Puchol II, Héctor i Conillet s´enfrontarà al representatiu d´Alcàsser amb Santi, Javi i Monrabal.

Amb esta partida es completarà l´estrena dels sis equips participants i es configurarà la primera classificació provisional. De moment, Soro III i Salva són líders amb tres punts mentre que Francés, Félix i Carlos ocupen la posició de cuer després no puntuar a Benissa.

Pere Roc II, Dani i Tomás II sumen dos punts gràcies a la seua victòria del dissabte contra Miguel, Pere i Héctor II, que aconseguiren un punt al arribar al joc 55.

En esta edició del Circuit s´ha tornat al format de lliga, que consta de quinze partides. Els quatre millors equips en la classificació accediran a les semifinals.