Arriben bones notícies des de la infermeria del raspall doncs Pepe de La Llosa de Ranes reapareix hui al trinquet del seu poble. El jugador farà parella amb Víctor per a enfrontar-se a Domingo i Tonet II.

Pepe va ser baixa el passat mes d´octubre per una lesió en el colze que s´ha perllongat prou més de l´esperat en un principi. Ara s´espera que de seguida torne a ocupar un lloc de referència en la disciplina del raspall. En les darreres temporades Pepe ha arribat a les finals de les dues competicions més importants, l´Individual i la Lliga de Raspall. També va ser semifinalista de la primera edició de la Copa.

Altres que han tornat recentment al trinquet són Punxa, Marrahí i Roberto. Al primer no l´ha costat recuperar la seua millor versió després de superar una luxació en el dit i el de Piles torna a estar present en els cartells més importants.

Marrahí, que ha estat parat durant mesos, també ha tornat amb força tot i que encara ha de rodar un poc més per a recuperar les prestacions d´abans, quan va ser el número u de la modalitat.

Roberto, operat dels dos genolls, està eixint a exhibició per partida des de la seua tornada.