Colau reapareix hui al trinquet Pelayo i d’esta manera posa fi a un calvari que s’ha perllongat per espai de dos anys d’anades i tornades. L’escaleter de La Pobla de Vallbona farà equip amb Pere per a enfrontar-se a Marc i Salva.

Els problemes de Colau amb el seu colze dret sorgiren quan el jugador era un dels més determinants en la seua posició. El dolor li obligà a parar de jugar per a tractar-se però una vegada recuperat i després d’acumular unes quantes partides les molèsties tornaven per a deixar-lo, de nou, fora del trinquet. I així durant molt de temps. Cansat de no trobar la solució definitiva el jugador va decidir passar pel quiròfan, ara fa cinc mesos.

Hui, per fi, tindrà lloc l’esperada tornada, que en un principi estava programada per al mes de desembre. "Una vegada solucionat el problema del colze va sorgir el del muscle, conseqüència de l’altra lesió. Em va sorgir una tendinitis al forçar una postura no natural per evitar el dolor del colze. Per això he hagut de posposar la reaparició" explica el jugador.

Il·lusió i nervis

Colau es mostrava ahir il·lusionat per tornar a vestir de blanc. "Trobava a faltar jugar a pilota. Se m’ha fet molt llarg. Inclús tinc una miqueta de nervis perquè fa molt de temps que estic apartat del trinquet", comenta.

Però les bones sensacions obtingudes amb els entrenaments i el fet de reaparéixer en Pelayo, un dels seus recintes preferits, permet al de La Pobla de Vallbona afrontar la tornada amb optimisme. "Imagine que necessitaré vàries partides per a recuperar el meu nivell però confie fer-ho bé", conclou.