La fase regular de lliga del Circuit Professional continua hui al trinquet Pelayo on l’equip de Vinalesa de Puchol II, Héctor i Conillet s’enfrontarà al de Benidorm amb Pere Roc II, Dani i Tomás II.

La partida té l’atractiu de reunir a tres dels finalistes de la passada edició. Puchol II va aconseguir el títol en companyia de Santi de Finestrat a costa de Pere Roc II i Dani, que aleshores formaven trio amb Monrabal.

En esta edició de la lliga els tres pilotaris han començat molt forts amb els seus respectius nous companys. El trio de Vinalesa encapçala la classificació igualat a tres punts amb Soro III i Salva (València) després de superar amb autoritat a l’equip d’Alcàsser de Santi, Javi i Monrabal per 60-25.

En esta partida, que es va disputar el dimecres a Guadassuar, es va definir com caminarà la formació de Vinalesa. El trio centra el seu joc a explotar el magnífic moment de forma de Puchol II. L’escaleter mana i decideix qui i com ha de jugar les pilotes que vénen de l’altre costat de la corda. Per tant, Héctor i Conillet entren en acció quan l’ocasió ho requereix.

Tot i el gran protagonisme de Puchol II també s’ha de destacar la meritòria actuació del mitger de Vall Laguar en l’estrena. Héctor va dirigir la pilota a la perfecció i sempre buscava les millors opcions per a evitar la contra dels rivals.

Debut destacat

El trio de Benidorm no va aconseguir el ple de punts en el seu debut però també va signar una destacada actuació en el triomf contra l’equip de Pedreguer-masymas de Miguel, Pere i Héctor II. La partida es va decidir per un ajustat 60-55, resultat que implica repartiment de punts, dos per als guanyadors i un per als derrotats.

Pere Roc II i Dani jugaren com ho feien l’any passat. L’escaleter carrega i ho passa tot mentre que el mitger mata a la mínima oportunitat amb el seu exquisit domini de la vaqueta. I la compenetració entre els dos continua sent màxima; s’entenen amb els ulls tancats.

Però és Tomás II qui mereix un esment especial per la seua actuació el passat dissabte al trinquet de Pedreguer. El jugador es va fartar de fer quinzes i també va parar infinitat de pilotes.

El de Xaló es va perdre bona part de la passada temporada per una greu lesió però des de la seua tornada s’ha obstinat a recuperar el tí