El Circuit Professional s´anima. La doble jornada d´ahir ha marcat una tendència: qualsevol cosa és possible. Víctor, el substitut de Miguel, Pere i Héctor II van aconseguir un triomf ajustadíssim contra Soro III i Salva a Bellreguard (60-55). En l´altra partida del dia, Francés, Félix i Carlos guanyaven de manera més còmoda però també treballada, a Santi de Silla, Javi i Monrabal (60-40), a Borriana.

La conseqüència per a la classificació és que tot s´ajusta. Després de dues partides de cada equip, hi ha cinc formacions en dos punts de distància. I l´equip d´Alcàsser, el de Santi, queda despenjat, encara que amb les opcions de passar a semifinals intactes. Encara és massa prompte per a descartar o fer campió a ningú.

En la primera partida del diumenge, Francés, Félix i Carlos (Vila-real) van mostrar la seua millor cara amb un últim tram espectacular. Fins al 40-35 favorable a Santi de Silla, Javi i Monrabal (Alcàsser), les espases es mantenien altes, amb igualtat en les lloses i un marcador sempre equilibrat. Però alguna cosa es va trencar en eixe moment a l´equip de l´Horta Sud, que en mitja dotzena de quinzes es va desbaratar i va baixar les seues prestacions fins al punt de cedir els cinc jocs següents.

Mentre això succeïa a un costat de la corda, a l´altre, Francés i els seus anaven fent camí. Els tres mantingueren un alt nivell de joc, però va destacar l´aportació de l´escaleter debutant, Francés, que va fer un pas endavant per a tornar pilotes complicades, defendre´n de difícils, i atacar quan les circumstàncies ho permetien. Era com si el de Petrer s´haguera llevat un pes de damunt, i va oferir els seus millors moments en l´actual lliga.

De vesprada, va arribar la millor partida de la jornada. Víctor, Pere i Héctor II (Pedreguer) van fer el més difícil, arribar fins al 55-40 contra tot un Soro III, secundat per Salva, també en gran estat de forma, ambdós amb la samarreta de Massamagrell. El marcador no acabava de reflectir la igualtat, però ho faria més endavant, quan la parella es va enfilar fins a l´iguals a 55.

Qualsevol cosa podia passar i, de fet, la remuntada va estar molt a prop, quan Soro III va tindre val al seu favor. Però tres rebots magistrals de Víctor en l´últim parcial, directes a la llotgeta de baix, de mestre, li donaren la victòria al seu equip davant l´admiració del públic de Bellreguard. Fabulós!