La victòria de Pere Roc II, Dani i Tomàs el dissabte a Pelayo converteix a l´equip de Benidorm en líder provisional de la classificació general. Això sí, la condició de líder és relativament feble, ja que entre el primer i el cinquè hi ha tan sols dos punts, és a dir, una victòria. Aquest inici de la fase regular està deixant sobre el tapet igualtat entre els equips o, si més no, la possibilitat de que qualsevol pot guanyar les partides. Es va veure a Puchol II estrenar-se de manera brillant a Guadassuar, el passat dimecres, i després caure de forma contundent a Pelayo, el dissabte. Soro III, també amb una estrena més que convincent, queia ahir a Bellreguard contra el recompost trio de Pedreguer, que no va acusar l´absència de l´escaleter titular, Miguel.

Dels sis equips que van començar la competició, dos quedaran fora al finalitzar les 15 partides programades en la lligueta. Si es manté la tendència que han marcat estes sis primeres partides, hi ha molta tela que tallar. L´únic que es manté invicte, això sí, és l´equip de Pere Roc II, que pareix que ha trobat la fórmula de la regularitat, és a dir, la clau per a arribar lluny. Els de Benidorm tenen, a més, un llarg període de descans fins al dia 21, quan tornen a anunciar-se, i poden estar tranquils perquè tenen els deures fets, i amb nota. Qui pitjor ho està passant en este inici de la competició és l´equip d´Alcàsser. Ahir, a Borriana, es va enfonsar quan guanyava 40-35 i va cedir els cinc jocs següents a un Francés crescut.

Amb el comptador de victòries i punts a zero, Santi de Silla, Javi i Monrabal tenen per davant encara tres partides per a redreçar el rumb, començant pel divendres a la localitat de Sueca, on els esperen Soro III i Salva, situats en una còmoda segona posició.