El Circuit Professional tornarà el divendres en el trinquet de Sueca on l´equip de la ciutat de València de Soro III i Salva jugarà contra el representatiu d´Alcàsser de Santi, Javi i Monrabal.

El trio ocupa la posició de cuer en la classificació i és l´única formació que encara no coneix la victòria. La situació encara no és agònica però una altra derrota complicaria molt les possibilitats de jugar les semifinals. Santi, però, confia que la partida del divendres siga la de la reacció. «Espere que em passe una cosa similar a la del Circuit de l´any passat. També començàrem malament però ens reférem i arribàrem a les semifinals. Jo m´agafe a eixa experiència per a pensar que podem revertir la situació. Però està clar que hem de reaccionar ja si volem continuar depenent de nosaltres», explica l´escaleter.

El dia del seu debut l´equip d´Alcàsser va estar molt per davall de les seues possibilitats. El diumenge, a Borriana, la millora va ser evident tot i la derrota. «Els tres estem bé per a jugar. Trobe que és qüestió de confiança, de fer el joc més fluid i més fàcil. Pense que amb la primera victòria ens llevarem esta falta de confiança i a partir d´ací vindrà tot més rodat», diu Santi.

En estes dos primeres partides s´ha trobat a faltar l´eficàcia en atac, sobretot de Javi. Però Santi és més de repartir la responsabilitat. «Pot ser que l´equip no estiga fent els quinzes que deuria però eixe no és un problema exclusiu de Javi o Monrabal. Jo també sóc responsable. Som un equip i si la cosa no funciona com deuria és pels tres. Javi fa uns mesos que és el mitger més decisiu i Monrabal és el punter número u. Crec que la solució és acoblar-se millor les tres línies i que cada u jugue en el seu lloc».

Per a Santi, les dues pròximes partides podrien ser les de l´esperada reacció, no tant pels rivals sinó pels escenaris. «Són trinquets que ens poden anar molt bé. Sueca és gran i un dels millors per a enfrontar-te contra una parella. I després anem a Alcàsser, que pràcticament és ma casa. Allí entrene sovint, el conec perfectament i jugue molt còmode en ell».

Pel que fa al més immediat, la partida contra Soro III i Salva, Santi afronta amb optimisme el repte d´enfrontar-se contra el número u. «Estan fortíssims però no em fixe en els noms dels rivals ni en la seua entitat sinó en el meu equip. Si anara a Sueca pensant que jugue contra el número u tindria mitja partida perduda. Vaig pensant que jugue contra una parella, que nosaltres som un gran trio i que, si estem al nostre nivell, podem guanyar perquè considere que els sis equips que participem en el Circuit estem molt compensats i qualsevol pot guanyar a qualsevol», conclou.