Victòria en Massamagrell amb Puchol II en la contra

Santi va fer equip amb Javi mentre que el rest de Vinalesa tingué a Monrabal de mitger (60-50)

10.02.2016 | 10:35

Santi i els seus companys en el Circuit Professional participaren en la sessió d´ahir al trinquet de Massamagrell. En un principi estava anunciat Víctor però el de Pelayo va caure a última hora per unes molèsties lumbars. El cartell definitiu va ser Santi i Javi contra Puchol II i Monrabal i s´imposaren els primers pel resultat de 60-50.

El fort vent va condicionar l´actuació dels pilotaris però, això sí, els quatre s´entregaren al màxim. Santi i Puchol II van ser els més regulars, Javi va anar de menys a més i en el tram final va ser decisiu en la consecució del triomf mentre que Monrabal aparegué segons el moment.
Com Santi va ser ahir el substitut de Víctor, el de Silla no jugarà hui a Guadassuar. El trinqueter Daniel Ribera dóna entrada a Marc, confiant així en les bones actuacions que des de fa mesos està completant el jove de Monserrat. Dani i Tomás II seran els seus companys mentre que en la contra estaran Pere II i Pere.

La sessió començarà amb una confrontació en la modalitat de raspall en la qual s´anuncia al número u de la modalitat, Moltó, que farà parella amb Roberto. Enfront formaran altres dos dels millors espe

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine