El trinquet de Pedreguer acollirà este dissabte un desafiament que enfrontarà a Giner i Carlos contra Ferrer i Tomás II.

Les dues parts havien acordat en un principi posar en joc la quantitat de mil euros. Dies després la xifra va augmentar fins als mil cinc-cents i ahir ja s´aproximaven als dos mil.

L´increment en la travessa és bona mostra de la confiança en la victòria dels dos bàndols però en principi es preveu una partida igualada.

Giner i Ferrer són habituals del trinquet alacantí i entre els dos joves aspirants a primera figura ha sorgit una sana rivalitat. Fa mesos era Ferrer el que trobava amb més assiduïtat la victòria en este duel però últimament s´està imposant més vegades el jugador de Murla.

El desafiament va sorgir precisament per iniciativa de Giner, que no fa molt comentava mig de broma amb el trinqueter de Pedreguer, Raúl Ivars, que «haurem de pensar en algun desafiament». Ivars li ho va posar en safata de plata: «tens a Ferrer. Posem dos mitgers semblants i que trie», li va dir. De seguida isqueren els noms de Tomás II i Carlos, als quals els va agradar la idea. I Ferrer es va quedar amb el de Xaló. El desafiament estava tancat.

Hui es farà al mateix trinquet de Pedreguer l´elecció del material. També es sortejaran els feridors, que seran Pedrito i Barraca, que tindran una falta tornada en cada joc. Per últim es realitzarà la reballà per vore on comença cada equip. A Pedreguer és molt propici el rest.