El trinquet El Rovellet de Dénia acull el diumenge (11:30 hores) una nova partida del Circuit Professional, en què Puchol II, Héctor i Conillet (Vinalesa) s’enfronten a Francés, Félix i Carlos (Vila-real). Els tres punts en joc valen el seu pes en or, ja que suposarien per a qualsevol dels dos equips la consolidació, encara que siga temporal, en la part alta de la classificació. Ambdós trios es troben en la part mitja de la taula amb tres punts, però abastir els sis els donaria tranquil·litat de cara a les següents cites.

Vinalesa i Vila-real arriben en moments diferents al trinquet de Dénia. Puchol II va caure estrepitosament dissabte passat a Pelayo contra Pere Roc II, Dani i Tomàs II (60-25), en una cita que va extendre sobre el trio certa ombra de dubtes. Si allò fou una mala vesprada o l’equip de l’actual subcampió individual pateix una crisi se sabrà el diumenge.

Amb més seguretat arriben a la cita Francés, Félix i Carlos, que van obtindre la primera victòria diumenge a Borriana contra Santi de Silla, Javi i Monrabal. Aquell 60-40 va permetre al jove escaleter de Petrer trencar el gel en la competició. La pegada de Félix pot lluir molt a Dénia i, si Carlos és capaç d’entrar en joc i el rest alacantí mostra els mateixos poders que la setmana passada, Puchol II afronta una partida difícil.

L’equip de Vinalesa intentarà recuperar les bones sensacions del seu debut a Guadassuar, fa 10 dies, quan va entrar al Circuit per la porta gran en superar a al trio de Santi de Silla per un contundent 60-25. La cosa es va girar a Pelayo, on cap de les tres línies va mostrar la seua millor cara contra un equip de Pere Roc II que pot pressumir de ser l’unica formació que encara no coneix la derrota.

A Dénia, un trinquet pesat però conegut per tots, Héctor i Conillet hauran de fer front comú amb la solidesa del joc de Puchol II. El dedicat al Rovellet és un recinte que deixa descarregar el braç, encara que al nivell del Circuit Professional, la potència mai és suficient. No hi ha clars favorits per a una partida que reforçarà, i molt, l’equip que l’acabe triomfal.

Soro III i Salva arrassen

El Circuit Professional va visitar ahir Sueca, on Soro III i Salva (València) van superar per la via ràpida (60-25) a Santi de Silla, Javi i Monrabal (Alcàsser). La parella va sorprendre d’eixida als de la localitat de l’Horta Sud amb un 45-15 quasi insalvable. Santi i els seus encara van sumar un parell de jocs que no foren més que maquillatge per a un resultat que fa justícia al que es va veure sobre les lloses del trinquet Eusebio.

El marcador deixa a Soro III i Salva com a líders de la classificació amb 7 punts, dos més que el segon, Pere Roc II. Santi de Silla, per la seua banda, es queda encara sense puntuar i tindrà molt complicat treure un bitllet per a semifinals, encara que li queden dues partides de la lligueta per disputar.