La recentment estrenada Lliga de Raspall es trasllada hui a Piles per a la disputa de la segona partida de la fase regular. Moltó i Sidahmed jugaran contra Sergio i Coeter II.

La parella liderada pel campió arriba a l’inici de la competició oferint dubtes. El principal està en el seu mitger. A Sidahmed li llevaren el passat dilluns l’escaiola amb la qual s’ha tractat d’un esquinç.

El preparador físic de Val Net, Antonio Astorgano, ha donat el vistiplau pel que fa a la recuperació del jugador. Una altra cosa és que acuse la inactivitat i necessite algunes partides per a recuperar el seu nivell.

Darrere, Moltó continua sent el dominador inqüestionable del raspall. Però el de Barxeta no ha tingut massa sort en les últimes partides que ha completat. Ell mateix ho reconeixia el passat dilluns en la presentació del campionat però també apuntava que afrontava este inici amb la intenció de tornar al camí de les victòries i les bones actuacions.

De Sergio i Coeter II cal assenyalar que formen l’equip que més agrada als participants de la Lliga. No és d’estranyar doncs es tracta de dos dels millors pilotaris en les seues respectives ubicacions.

Sergio sembla que ha passat a Punxa en l’escalafó oficiós de restos. De fet, un il·lustre del raspall com Moro dia ahir en este mateix diari que el de Genovés està a hores d’ara al mateix nivell de Moltó. Davant, Coeter II és l’etern número u en la posició de mitger. El de Simat de la Valldigna ha estat un temps llastrat per les lesions però açò és aigua passada. Des que es va recuperar de la intervenció al menisc el jugador ha començat l’any amb forces renovades.

La següent partida es jugarà demà a La Llosa de Ranes on Ian, Moro i Miravalles s’enfrontaran a Moncho, Canari i Tonet II.