El Circuit Professional reprén esta nit l’activitat al trinquet de Vila-real amb una de les partides més atractives doncs s’enfrontaran els dos grans referents de la disciplina d’aire, cas de Soro III i Puchol II. També està en joc la primera posició de la classificació.

L’equip representatiu de la ciutat de València de Soro III i Salva no és solament el líder amb 7 punts aconseguits en tres partides; també és el que millor imatge està donant en la competició juntament amb el de Benidorm de Pere Roc II, Dani i Tomás II, que acumula 5 punts però amb una confrontació menys.

Per a parlar de la trajectòria de la parella s’ha d’insistir en el magnífic moment de forma del número u. Soro III continua sent un frontó, una altra muralla al trinquet, capaç de trastornar als rivals amb la seua capacitat per a restar pilotes.

Però és de justícia destacar també l’aportació del veterà Salva. El mitger acatxa la pilota a la perfecció per a sumar quinzes, gaudeix d’una condició física fenomenal i també aporta lo seu en defensa.

En l’equip de Vinalesa de Puchol II, Héctor i Conillet ha quedat demostrat que les opcions de victòria passen per les mans del seu escaleter. Almenys així ha succeït en les tres partides que ha completat el trio. En dues d’elles Puchol II va jugar d’acord al seu nivell i la victòria va caure del seu costat. En una, la segona, el vigent campió d’esta competició no va tindre el seu dia i els de Vinalesa es quedaren en 25.

Açò no vol dir que Héctor i Conillet siguen dos meros acompanyants. De fet, els dos estan guanyant en presència segons avança la competició. Sense anar més lluny, el mitger va ser clau en la segona victòria de l’equip. Però la qualitat de Puchol II és tanta que la dependència al seu rendiment resulta total.

Jornada doble dominical

La següent jornada serà doble i es completarà el diumenge de matí. En Alcàsser, l’equip local de Santi, Javi i Monrabal ha de guanyar al de Pedreguer-masymas de Miguel, Pere i Héctor II per a mantenir opcions d’arribar a les semifinals.

I a Xàbia, Pere Roc II, Dani i Tomás II podrien convertir-se en líders si superen a Francés, Félix i Carlos. El trio de Vila-real arriba en clara progressió ascendent.