La Lliga de Raspall - Trofeu Diputació de València continua hui al trinquet de Piles on Ian, Moro i Miravalles jugaran contra Moncho, Canari i Tonet II. Els dos equips afronten el seu debut en una partida que es preveu ‘guerrera’.

La formació d’Ian, Moro i Miravalles destaca a priori perquè les tres línies estan molt compensades.

El jove rest de Senyera té un colp demolidor i de la seua força s’han de nodrir els seus companys.

La falta d’experiència podria ser un problema per a Ian a l’hora de resoldre moments de pressió però el jugador té la sort de comptar davant amb Moro, pilotari al qual idolatra i amb qui s’entén a la perfecció. I és que el d’Alcàntera de Xúquer, a més de gran pilotari, també és un excel·lent motivador.

De Miravalles solament cal recordar que és un dels punters més fiables en la consecució del quinze.

En la contra, el de Moncho, Canari i Tonet II és sobretot un equip de ‘sang calenta’. Els tres són jugadors amb molt d’ímpetu i açò pot ser un avantatge o un problema, depenent de com es gestione eixa energia.

En esta formació destaca la tornada de Moncho a la màxima competició per equips. I de segur que el brau rest de Manuel voldrà reivindicar-se.

Piles

El campionat completà ahir en el trinquet de Piles la segona partida de la fase regular. Moltó i Sidahmed s’imposaren a Sergio i Coeter II pel resultat de 25-15.

La partida va ser sobretot un duel entre els restos, molt més encertats i decissius que els seus companys. La igualtat va ser màxima fins al 15-15 però en els dos parcials següents Moltó va decidir la partida amb la seua tècnica i qualitat.