Les partides decisives arriben al Circuit Professional, concretament al trinquet d’Alcàsser on l’equip local de Santi, Javi i Monrabal jugarà aquest diumengue contra el de Pedreguer-masymas de Miguel, Pere i Héctor II. La cita està programada per a les 11:30 hores.

Al trio de Santi solament li val la victòria per a mantenir opcions d’acabar la ronda en curs entre els quatre primers i per tant accedir a les semifinals. L’equip afronta la quarta de les cinc partides de la fase regular i el zero en el seu caseller l’ha deixat sense marge d’error.

La formació d’Alcàsser compta amb dos dels pilotaris amb més quinze de la nòmina professional, Javi i Monrabal, però l’eficàcia en atac no està sent l’esperada.

Molt millor és la imatge que estan donant Miguel, Pere i Héctor II, que demà juguen la tercera partida. Les dues anteriors es saldaren amb una victoria i una derrota pel mateix resultat de 60-55 contra els equips fins ara més forts de la competició, el de Soro III i Salva i el de Pere Roc II, Dani i Tomás II. La victòria tornaria a l’equip de Pedreguer-masymas als llocs que classifiquen per a les semifinals. En cas de caure encara tindrien dues oportunitats més per a pujar fins a una de les quatre primeres places. Pel que fa a l’escenari, el trinquet d’Alcàsser és en teoria més favorable als locals doncs és el lloc on habitualment s’entrena Santi. La resta dels protagonistes el coneixen però no el tenen tan tocat.

Invictes

L’altra partida de la matinal d’este diumenge es jugarà al trinquet de Xàbia on l’equip de Benidorm de Pere Roc II, Dani i Tomás II es mesurarà al de Vila-real amb Francés, Félix i Carlos.

Els alacantins també afronten la tercera partida i són els únics que no coneixen la derrota. Tornar a guanyar i sumar el ple de punts els asseguraria un lloc en les semifinals. L’equip, fins a la data, està rendint a un nivell superlatiu.

Per la seua banda, els castellonencs arriben en plena progressió. En cada partida disputada la millora ha sigut evident. Però la derrota en esta partida, la quarta, els deixaria en una situació complicada.

Una vegada completada esta jornada doble solament quedaran quatre partides per davant per a tancar la fase regular de lliga.