CIRCUIT PROFESSIONAL

Soro III i Salva enfilen les semifinals

La parella guanya a Puchol II i es converteix en el primer equip ´salvat´ de la lligueta del Circuit Professional

21.02.2016 | 13:33
Soro III i Salva es van mostrar sòlids contra Puchol II, Héctor i Conillet a Vila-real.

El Circuit Professional ja coneix al primer equip semifinalista. Es tracta de la parella formada per Soro III i Salva, amb la samarreta de l´Ajuntament de València, que superaren en el seu últim compromís a Puchol II, Héctor i Conillet (Vinalesa). El trinquet de Vila-real va viure l´ambient de les grans cites divendres a la nit per al 60-40 de Soro III, intractable en tots els aspectes del joc, igual que Salva. A la contra, Puchol II i els seus acusaren falta de quinze i això, quan davant hi ha dos jugadors en estat de gràcia, és una llosa massa pesada.

Des dels primers compassos, la parella va dominar el joc i el ritme de la partida. Puchol II aguantava als seus dins de la trobada, en uns paràmetres acceptables que els permetien buscar-los el forat als dos de davant. Però amb el pas dels quinzes es va veure que no hi havia mans per a frenar a l´equip de València.

Actualment, Soro III i Salva són líders destacats de la classificació amb 10 punts, encara que també és cert que han disputat dues partides més que el segon, Pere Roc II, Dani i Tomàs (Benidorm). Per a veure la gran diferència que estan marcant l´actual campió individual i el seu veterà company, val a dir que han disputat les mateixes partides que Puchol II i el seu trio, i han tret cinc punts més.

La parella líder afronta un llarg descans, fins al proper 6 de març, quan tancaran la lligueta contra Pere Roc II al trinquet de Massamagrell. Per la banda de Soro III, els deures estan fets.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine