CIRCUIT PROFESSIONAL

Victòria insuficient de Santi a Alcàsser

El de Silla suma el primer triomf al Circuit Professional però es queda matemàticament fora de ´semis´

22.02.2016 | 12:04
Javi va tornar a la seua millor versió a Alcàsser.

La reacció de Santi de Silla, Javi i Monrabal (Alcàsser) ha arribat massa tard. L´equip, que fins ahir havia passat per la lligueta amb més pena que glòria, es marcava al trinquet d´Alcàsser una notable actuació per a superar a Miguel, Pere i Héctor II (Pedreguer) per la mínima (60-55). Els dos punts sumats són insuficients per a mantindre opcions de quedar-se entre els quatre primers. I ho són perquè tenen per davant al propi Miguel i a Puchol II, que s´enfronten divendres a Vilamarxant i que, passe el que passe, botaran dels cinc punts, que és la xifra màxima a la que poden aspirar Santi de Silla i els seus.

Per tant, la cita d´ahir a Alcàsser fou el principi del comiat d´este trio, al que li ha costat acoblar-se i trobar la fòrmula per a rendir al màxim nivell. Hi havia moltes esperances posades en l´equip, especialment per un Javi en estat de gràcia, però també per un Santi més madur, i per la classe de Monrabal.

Al remat, el que conta són els resultats, i el balanç fins ara parla de tres derrotes i una victòria. I a qualsevol que va veure la partida d´ahir a Alcàsser li costarà creure que l´equip guanyador haja tingut un bagatge tan pobre fins ara. Perquè Santi, Javi i Monrabal plantaren cara a un trio de Miguel ben plantat al trinquet, amb poders en atac i bona defensa darrere, on està un dels veterans de la competició, Miguel, passador de pilota com pocs.

La partida fou d´alternatives, amb una primera escapada de l´equip de Pedreguer, la igualada i el pas endavant de Santi i els seus, i un emocionant desenllaç final en què qualsevol dels dos equips podria haver-se emportat el premi gros de la victòria. Finalment fou Santi el que va saber mantindre la calma per a tancar un joc on hi hagué nervis i molta incertesa. Les forces ja minvaven i a Miguel se li va notar lleument la falta d´activitat, ja que repareixia després d´una lesió muscular. Així i tot, va complir.

Festival a Xàbia
Al mateix temps que açò succeïa a Alcàsser, a Xàbia, Pere Roc II, Dani i Tomàs (Benidorm) dominaven a Francés, Félix i Carlos (Vila-real), en l´altra partida de la jornada. Els de Benidorm s´escapaven primer fins al 40-20 i, més tard, en un estiró quasi definitiu, abastien el 55-40. Però el trio de Francés, que porta tres jornades a un nivell espectacular, aconseguia el més complicat: igualar a 55 primer, i emportar-se la victòria després. Els sis protagonistes van quallar una actuació excel·lent en la que ha sigut una de les millors partides de la competició.

El triomf, a més, té doble premi per a Francés, que iguala a punts amb el mateix Pere Roc II, però es queda per damunt al haver-lo superat en l´enfrontament directe. És una situació momentània, però l´únic escaleter debutant d´enguany està complint com el que més.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine