Almussafes va acogir les finals del Campionat Autonòmic de Frontó Individual al 4 i mig, en les seues tres categories. Obria foc la categoria de plata en la que s´enfrontaven Jose de Moixent y Carlos de Beniparrell, en una bonica partida en la que ambdós jugadors han fet jugades de gran nivell, mostrant la seua qualitat dins d´un frontó, en partida que es resolvia per 32 a 20 per al de Moixent.

La segona partida del matí era la de la màxima categoria, i enfrontava a Alejandro de Paterna i a Luis de la Vega. El campió individual ha anat en quasi tot moment per darrere en el marcador, degut al vendaval de joc que ha desplegat el jugador de la Ribera, sempre agresiu amb les dos mans i molt resolutiu en els moments claus.

Luis s´imposava per 32 a 24 davant el seu públic, en la que és la primera edició d´aquest nou campionat.

En la última final del matí, Edu Febrero i Juan Galán, disputaven la final de la tercera categoria, que queia també per a un jugador del club d´Almussafes, amb idéntic resultat que la final de primera, 32 a 24 per a Juan.

Per tancar la matinal de pilota, el club d´Almussafes convidava a un dinar popular a tots els assistents i aficionats a la pilota valenciana. Lliuraven els trofeus representants institucionals de totes les localitats finalistes.