El canvi de format l’ha vingut bé al Circuit Professional. La competició ha recuperat en la present edició el sistema de lliga per a la disputa de la fase regular i a falta de quatre partides per a tancar-la solament dos equips tenen clar el seu futur immediat.

La formació representativa de la ciutat de València de Soro III i Salva és líder en solitari en la classificació amb 10 punts i ja té segura la presència en les semifinals. Ara falta concretar en quina posició acabarà esta ronda doncs el primer s’enfrontarà contra el quart mentre que el segon jugarà contra el tercer.

També hi ha un equip descartat, el d’Alcàsser amb Santi, Javi i Monrabal, que és cuer amb 2 punts. Este conjunt solament té una partida més per completar i com a molt podria acabar cinqué.

El campionat continuarà el divendres al trinquet de Vilamarxant amb una partida que podria ser decisiva. L’equip de Vinalesa de Puchol II, Héctor i Conillet jugarà contra el de Pedreguer-masymas amb Miguel, Pere i Héctor II.

Si Puchol II cau i es queda per davall del joc 50 es convertirà en el segon i definitiu equip descartat per a les semifinals. Les altres opcions són perdre i sumar un punt o guanyar i aconseguir dos o tres punts. En els dos casos els de Vinalesa es mantindrien en la pomada però estarien a expenses dels resultats de les tres últimes partides. Els equips que tenen la classificació en les seues mans són l’abans esmentat de Pedreguer, el de Vila-real de Francés, Félix i Carlos i el de Benidorm amb Pere Roc II, Dani i Tomás II.

Santi reapareix

Per altra banda, Santi de Finestrat reapareix hui al trinquet de la localitat de Massamagrell després de sis mesos de baixa per un trencament al bíceps.