Ricard, Sanchis i Roberto sumaren ahir la segona victòria en la Lliga de Raspall al superar en el trinquet de Villanueva de Castellón a Sergio i Coeter II per 25-10. La consecució dels tres punts consolida a esta formació en el lideratge de la classificació.

Ricard i els seus companys van fonamentar el triomf en la disputa dels tres primers jocs. El primer va caure ràpidament del seu costat gràcies a la treta amb intenció del rest local i a l’encert de Sanchis i Roberto en la segona jugada.

Tot seguit hi hagué un poc més de batalla però també va sumar el trio de manera clara perquè es va mostrar igual de segur i contundent. Enfront, la contra no era l’esperada i els marxadors cantaven la sentència de la càtedra donant de 10 en les travesses.

En el tercer parcial de nou va haver molta autoritat per part dels després guanyadors, que aprofitaren que Sergio no era capaç de restar com calia i que Coeter II tampoc suposava una amenaça en les tasques ofensives. A continuació sí que va haver-hi equilibri. Sergio es mostrava més segur en la seua parcel·la i Coeter II va avançar molt la seua posició per a acabar el quinze per la via ràpida. La tàctica va eixir bé i els rojos estrenaven el seu caseller a la vegada que donaven la sensació de reviscolar (5-15).

El parcial següent va ser el més llarg i renyit, però sobretot per les errades que permetien la reacció de l’altre equip. La parella va tindre dues pilotes per a acabar el joc però finalment sumaren els blaus en el tercer val. La partida estava en 5-20 però ningú dels dos bàndols donava el millor de sí.

Ricard, Sanchis i Roberto tingueren l’oportunitat de tancar la confrontació a continuació en ficar el val-15 en el marcador. Però les errades tornaren a aparéixer i finalment sumaren Sergio i Coeter II després de dos avantatges. Seguidament, el trio va aconseguir els tres punts al acabar la partida amb el segon val.

Demà a Guadassuar

El campionat tindrà continuitat demà a la localitat de Guadassuar on Moltó i Sidahmed jugaran contra Moncho, Canari i Tonet II. La parella va debutar amb victòria mentre que el trio va caure derrotat en la seua estrena.