PROFESSIONALS

Bones sensacions a pesar de la derrota

Santi reapareix després de sis mesos de baixa i el braç no es ressent

24.02.2016 | 14:14

Santi de Finestrat va reaparéixer ahir al trinquet de Massamagrell després d´estar sis mesos parat per un trencament al bíceps. El jugador no va signar la partida de la seua vida i va caure amb claredat però el més important és que el braç no es va ressentir de l´esforç ni de la inactivitat.

El mitger va formar parella amb Colau mentre que en la contra jugaren Santi de Silla i Salva, que s´imposaren per 60-25. Els sentiments de Santi al acabar la confrontació eren contraposats: estava content per la resposta del braç però decebut pel resultat, per no ajudar al seu company com haguera volgut i per no brindar una gran actuació al públic del trinquet.

Santi considera que necessitarà unes quantes partides per a recuperar el seu nivell: «no és igual un entrenament que una partida i a Massamagrell he jugat la pilota de colp, sense que em rodara en la mà. És el que he de recuperar a base de partides.Al principi m´eixia bé de la mà. Però quan han tret la pilota nova ho he notat i no he pogut respondre amb força», explicava.

Pel que fa al braç, el jugador tornava a Finestrat més que satisfet. «No tinc dolor i tampoc m´he hagut de ficar gel en acabar. I durant la partida li tirava a la pilota a gust, sense notar res i sense por».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine