Santi de Finestrat va reaparéixer ahir al trinquet de Massamagrell després d’estar sis mesos parat per un trencament al bíceps. El jugador no va signar la partida de la seua vida i va caure amb claredat però el més important és que el braç no es va ressentir de l’esforç ni de la inactivitat.

El mitger va formar parella amb Colau mentre que en la contra jugaren Santi de Silla i Salva, que s’imposaren per 60-25. Els sentiments de Santi al acabar la confrontació eren contraposats: estava content per la resposta del braç però decebut pel resultat, per no ajudar al seu company com haguera volgut i per no brindar una gran actuació al públic del trinquet.

Santi considera que necessitarà unes quantes partides per a recuperar el seu nivell: «no és igual un entrenament que una partida i a Massamagrell he jugat la pilota de colp, sense que em rodara en la mà. És el que he de recuperar a base de partides.Al principi m’eixia bé de la mà. Però quan han tret la pilota nova ho he notat i no he pogut respondre amb força», explicava.

Pel que fa al braç, el jugador tornava a Finestrat més que satisfet. «No tinc dolor i tampoc m’he hagut de ficar gel en acabar. I durant la partida li tirava a la pilota a gust, sense notar res i sense por».