La Lliga de Raspall - Trofeu Diputació de València es va traslladar ahir fins a Guadassuar on Moncho, Canari i Tonet II s’imposaren a Moltó i Sidahmed pel resultat de 25-10.

La partida començà sent clarament dominada per la parella, que sumà el primer joc des del rest en aprofitar que la treta rival no era poderosa i que Canari i Tonet II no tenien opcions de rematar en segones jugades. La superioritat va ser tanta, que la càtedra va donar de 5 ràpidament en les travesses.

Però el panorama canvià i molt en els tres parcials següents, que caigueren del costat del trio (5-15).

El joc de la igualada va ser un vist i no vist. Al rest, Moncho tornava amb solvència les pilotades de Moltó mentre que Canari i Tonet II alternaven colps per a buscar la galeria o la llotja en rematades franques. I és que la primera línia de la parella, Sidahmed, no carregava el suficient per a incomodar.

El joc següent va ser un poc més renyit però també va ser clar per a Moncho, Canari i Tonet II, que esta vegada sí que portaven la iniciativa amb una meritòria treta del rest de Manuel. El tercer, que va suposar el 5-15, va ser un calc al de l’empat a 5. El trio jugava quasi a plaer al rest i sumava en blanc.

A continuació va aparéixer Sidahmed i amb la seua aportació en atac la parella es va fer forta al rest i va reduir la diferència situant el marcador en 10-15. Ara sí, hi havia guerra. El parcial següent també va estar equilibrat, però Canari i Tonet II mantingueren l’encert en les pilotades llargues i el decantaren a favor seu.

I fins ací. Perquè tot seguit, la parella tornava a fluixejar. I si bé és cert que Moncho, Canari i Tonet II desaprofitaren algunes pilotes molt propícies, el trio tancava la partida amb claredat i justícia.

Pròxima parada, Dénia

Amb la cita d’ahir s’ha completat el primer terç de la fase regular, que consta de quinze partides.

Quatre dels equips participants ja han disputat dues de les seues cinc partides. Els únics que es mantenen amb una sola confrontació són Punxa i Brisca així com Ian, Moro i Miravalles, que seran rivals en la següent jornada programada per al matí del diumenge a Dénia.

Partida decisiva al Circuit

Pel que fa a la lliga d’escala i corda, el Circuit Professional torna demà al trinquet de Vilamarxant amb una partida que podria ser decisiva i en la qual el trio de Vinalesa de Puchol II, Héctor i Conillet es juga les seues opcions d’accedir a les semifinals contra el conjunt de Pedreguer que està format per Miguel, Pere i Héctor II.