Jesús torna després d'un mes de baixa

Pelayo acull la reaparició i una presentació posterior

25.02.2016 | 13:53

La nòmina de mitgers en disposició de jugar continua ampliant-se. El dimarts va ser Santi de Finestrat qui va reaparéixer després de sis mesos de baixa i hui ho farà Jesús, que ha estat parat un mes per una bursitis i un edema.

El pilotari de Silla jugarà en el trinquet Pelayo formant parella amb Pere Roc II mentre que en la contra estaran Pablo de Borriol, Javi i Pepet. L´exigència de la confrontació permet pensar que torna en un estat de forma impecable.

Jesús anava a participar en el Circuit Professional com a company de Puchol II però es va vore obligat a renunciar a jugar pocs dies abans de començar la lliga per l´alt risc d´agreujar la lesió, la qual cosa haguera implicat passar pel quiròfan.

Llargues a València
Després d´esta partida, a les 20:30 hores, Pelayo acollirà una presentació inaudita, la dels equips de València participants en la Lliga a Llargues. Esta modalitat es juga quasi exclusivament en la província d´Alacant. D´ací la singularitat.

Les formacions que es presentaran són les de Borbotó, Alfara del Patriarca, Godella, Nàquera i València - Pelayo. Les quatre primeres es componen d´aficionats que juguen en la disciplina de galotxa. La de la capital compta amb exprofessionals, veterans i promeses de l´escala i corda com Tino, Pedro, Pedrito, Peluco, Martí, Martí II, Rafa i Enric. Este equip ha sol·licitat a l´Ajuntament de València jugar en el Carrer de Cavallers, al costat del Palau de la Generalitat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine