La modalitat d’escala i corda va recuperar el passat dimarts a un dels mitgers de referència, Santi, que reapareixia després de sis mesos de baixa.

El de la localitat de Finestrat no va estar massa fi al trinquet de Massamagrell. Se li va notar la falta de rodatge i la seua característica explosivitat en colpejar la pilota arribà amb comptagotes. Això sí, el més important és que el jugador no es va ressentir al braç i acabà sense dolors. Santi estava anunciat per a demà al trinquet Pelayo. Però en un acte de responsabilitat, el jugador ha demanat a Val Net que li lleven del cartell.

Vol completar minuts en partides de menys compromís abans de jugar en la Catedral amb ‘monstres’ de l’entitat de Soro III i Puchol II. L’empresa ha accedit als desitjos de Santi que tindrà la següent partida el dilluns al trinquet de Guadassuar. Soro III i Puchol II es mantenen en el cartell per a demà. El campió individual jugarà amb Héctor II i el guanyador del Circuit formarà parella amb Salva.

Ahir també va reaparéixer Jesús, que ha estat un mes lesionat. El de Silla va guanyar a Pelayo a Pablo II, Javi i Monrabal formant equip amb Pere Roc II (60-45).