PROGRAMACIÓ

Pelayo tindrà programa especial en Falles

La Catedral oferirà partides del 16 al 19 de març amb motiu de les festes

27.02.2016 | 14:34

El trinquet Pelayo de València oferirà una programació especial amb motiu de les Falles. Entre els dies 12 i 19, la Catedral de l´escala i corda serà l´epicentre de la pilota valenciana professional, amb cites del màxim nivell de la modalitat d´aire, i també de raspall.

El dissabte 12, es programarà l´habitual cita doble dels dissabtes, i ja el dia 13 comencen les cites especials, amb una de les primeres partides de semifinals del Circuit Professional d´escala i corda. Dilluns i dimarts següent hi haurà descans, i el dia 16 comença el programa especial de Falles, amb partida de raspall a les 17.00 hores i, seguidament, partida del màxim nivell d´escala i corda. En esta jornada, tancarà les seues portes el trinquet de Guadassuar per no fer-li competència a la Catedral.

En les jornades següents, Pelayo no tancarà les seues portes, i el dijous 17 hi haurà partida única d´escala i corda les 17.30 hores. El dia 18, a les 20.00 hores, també hi haurà partida única, i el dia de Sant Josep, dissabte, s´oferirà també una partida, a les 17.30 hores.Els cartells de les jornades encara no es poden avançar, ja que depenen de com es resolga la lligueta del Circuit.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Noticias relacionadas

Enlaces recomendados: Premios Cine