El trinquet Pelayo de València oferirà una programació especial amb motiu de les Falles. Entre els dies 12 i 19, la Catedral de l’escala i corda serà l’epicentre de la pilota valenciana professional, amb cites del màxim nivell de la modalitat d’aire, i també de raspall.

El dissabte 12, es programarà l’habitual cita doble dels dissabtes, i ja el dia 13 comencen les cites especials, amb una de les primeres partides de semifinals del Circuit Professional d’escala i corda. Dilluns i dimarts següent hi haurà descans, i el dia 16 comença el programa especial de Falles, amb partida de raspall a les 17.00 hores i, seguidament, partida del màxim nivell d’escala i corda. En esta jornada, tancarà les seues portes el trinquet de Guadassuar per no fer-li competència a la Catedral.

En les jornades següents, Pelayo no tancarà les seues portes, i el dijous 17 hi haurà partida única d’escala i corda les 17.30 hores. El dia 18, a les 20.00 hores, també hi haurà partida única, i el dia de Sant Josep, dissabte, s’oferirà també una partida, a les 17.30 hores.Els cartells de les jornades encara no es poden avançar, ja que depenen de com es resolga la lligueta del Circuit.