La lligueta regular del Circuit Professional visita hui (11:30 hores) el trinquet de Benidorm, on l’equip local, format per Pere Roc II, Dani i Tomàs, s’enfronta al d’Alcàsser (Santi de Silla, Javi i Monrabal). D’acord amb la classificació provisional, Pere Roc II té a tir a convertir-se en equip de semifinals, ja que li valdria amb un punt. Actualment en té sis i, arribant a 50 tantos, en faria set, una xifra lluny de l’abast de Puchol II, Héctor i Conillet (Vinalesa), el trio que els amenaça, i que ja ha apurat totes les seues partides.

L’objectiu de Pere Roc II i el seus serà la victòria contra un equip de Santi de Silla que ja està descartat per a la lluita per les quatre primeres places. No obstant això, Alcàsser arriba a Benidorm després d’haver aconseguit la seua primera victòria en el campionat el passat diumenge, contra Miguel, Pere i Héctor II (Pedreguer), per un ajustat 60-55. En aquella partida, Santi i els seus es van llevar de sobre tots els mals que els havien convertit en els últims classificats. Amb tot perdut, juguen la partida de hui sense pressió, un factor que els pot afavorir a l’hora de desplegar tot el potencial que porten dins.

Quant a la trajectòria de Pere Roc II, Dani i Tomàs, l’equip va caure derrotat per primera vegada en la competició el diumenge passat, a Xàbia, contra Francés, Félix i Carlos (Vila-real). El resultat fou un ajustat 60-55. Per al trio de Benidorm, la partida de hui és important, però encara té marge d’error al restar-li un compromís més, el programat per al proper diumenge 6 de març al trinquet de Massamagrell, contra Soro III i Salva (València), ja classificats per a semifinals. Per tal d’evitar sorpreses desagradables, Pere Roc II tractarà de deixar-se els deures fets abans d’anar a jugar a casa d’un Soro III en estat de gràcia.

El trinquet de Benidorm, d’altra banda, és el que més coneix Pere Roc II, natural de la capital de la Marina Baixa i criat entre les seues parets. Actualment encara és seu habitual dels seus entrenaments. El recinte és dels més grans del panorama professional, un factor que, per contra, pot beneficiar a un pilotari de pegada com Javi.

Murla també serà clau

Una vegada quede resolta la partida de Benidorm, el Circuit Professional quedarà a l’espera de la següent cita, divendres dia 4 a Murla, amb els equips de Pedreguer (Miguel) i Vila-real (Francés) en cartell. Els dos equips estan virtualment dins de les semifinals però, en funció del resultat, tot podria canviar. A l’espera de com vaja este enfrontament estarà Puchol II, que conserva un fil d’esperança encara de poder estar en la fase final del campionat. Tal i com està la classificació, cada joc comptarà per a determinar els quatre semifinalistes.