CIRCUIT PROFESSIONAL

Dues places adjudicades d'una tacada

Els equips de Pere Roc II i Miguel es classifiquen per a les semifinals del Circuit en la jornada dominical

29.02.2016 | 11:57
L´equip de Benidorm va caure en sa casa.

Els equips encapçalats per Pere Roc II i Miguel han sigut els grans beneficiats de la jornada del Circuit Professional disputada ahir al trinquet de Benidorm. El primer va perdre i el segon no va jugar però els dos han aconseguit la classificació per a les semifinals.

La partida va enfrontar al conjunt local de Pere Roc II, Dani i Tomás II contra el d´Alcàsser de Santi, Javi i Monrabal. Guanyaren els visitants per 60-55, resultat que implica el repartiment de punts, dos per als vencedors i un per als derrotats.

La confrontació va ser magnífica, de les millors que s´han presenciat en la present edició del Circuit. Els dos trios jugaren de poder a poder, carregant fins a l´extenuació i salvant pilotes impossibles. I si bé és cert que els sis pilotaris signaren una gran actuació, Santi, Javi i Monrabal mereixen un esment especial perquè arribaven a Benidorm estant ja descartats per a la fase final i amb l´única motivació d´acomiadar-se amb honor de la competició.

A Pere Roc II, Dani i Tomás II encara els falta completar una partida però s´han assegurat el lloc en les semifinals gràcies al punt sumat, que els deixa fora de l´abast de l´equip de Vinalesa de Puchol II, Héctor i Conillet, que sí que han jugat les cinc confrontacions de la ronda en curs.
Miguel, Pere i Héctor II també són semifinalistes perquè en cas de perdre i no sumar en la partida que els queda pendent igualarien a punts amb Puchol II i els seus. I quan hi ha un empat entre dos el reglament assenyala que està per davant l´equip que va guanyar l´enfrontament directe, en este cas el de Miguel i els seus companys.

Vila-real o Vinalesa
Ara queden dues partides per a tancar la fase i una vacant en les semifinals a la qual opten Puchol II, Héctor i Conillet així com l´equip de Vila-real de Francés, Félix i Carlos.

La penúltima partida, la decisiva per a resoldre esta incògnita, es jugarà el divendres vinent al trinquet de Murla on Miguel, Pere i Héctor s´enfrontaran al trio de Francés.

Els de Vila-real tenen la classificació en les seues mans però necessiten sumar. Com a mínim han d´arribar al joc 50. En cas de caure per 60-45 o un resultat més folgat mantindrien l´empat amb Puchol II, Héctor i Conillet i la classificació seria per als de Vinalesa per haver guanyat l´enfrontament directe.

Massamagrell tanca la fase
La present fase de lliga acabarà el diumenge al trinquet de la localitat de Massamagrell on Soro III i Salva jugaran contra Pere Roc II, Dani i Monrabal.

La partida té la seua importància perquè decidirà en quin ordre accedeix cada equip a les semifinals. I és que una eliminatòria enfrontarà al primer de la taula contra el quart mentre que l´altra mesurarà al segon contra el tercer.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine