Els equips encapçalats per Pere Roc II i Miguel han sigut els grans beneficiats de la jornada del Circuit Professional disputada ahir al trinquet de Benidorm. El primer va perdre i el segon no va jugar però els dos han aconseguit la classificació per a les semifinals.

La partida va enfrontar al conjunt local de Pere Roc II, Dani i Tomás II contra el d’Alcàsser de Santi, Javi i Monrabal. Guanyaren els visitants per 60-55, resultat que implica el repartiment de punts, dos per als vencedors i un per als derrotats.

La confrontació va ser magnífica, de les millors que s’han presenciat en la present edició del Circuit. Els dos trios jugaren de poder a poder, carregant fins a l’extenuació i salvant pilotes impossibles. I si bé és cert que els sis pilotaris signaren una gran actuació, Santi, Javi i Monrabal mereixen un esment especial perquè arribaven a Benidorm estant ja descartats per a la fase final i amb l’única motivació d’acomiadar-se amb honor de la competició.

A Pere Roc II, Dani i Tomás II encara els falta completar una partida però s’han assegurat el lloc en les semifinals gràcies al punt sumat, que els deixa fora de l’abast de l’equip de Vinalesa de Puchol II, Héctor i Conillet, que sí que han jugat les cinc confrontacions de la ronda en curs.

Miguel, Pere i Héctor II també són semifinalistes perquè en cas de perdre i no sumar en la partida que els queda pendent igualarien a punts amb Puchol II i els seus. I quan hi ha un empat entre dos el reglament assenyala que està per davant l’equip que va guanyar l’enfrontament directe, en este cas el de Miguel i els seus companys.

Vila-real o Vinalesa

Ara queden dues partides per a tancar la fase i una vacant en les semifinals a la qual opten Puchol II, Héctor i Conillet així com l’equip de Vila-real de Francés, Félix i Carlos.

La penúltima partida, la decisiva per a resoldre esta incògnita, es jugarà el divendres vinent al trinquet de Murla on Miguel, Pere i Héctor s’enfrontaran al trio de Francés.

Els de Vila-real tenen la classificació en les seues mans però necessiten sumar. Com a mínim han d’arribar al joc 50. En cas de caure per 60-45 o un resultat més folgat mantindrien l’empat amb Puchol II, Héctor i Conillet i la classificació seria per als de Vinalesa per haver guanyat l’enfrontament directe.

Massamagrell tanca la fase

La present fase de lliga acabarà el diumenge al trinquet de la localitat de Massamagrell on Soro III i Salva jugaran contra Pere Roc II, Dani i Monrabal.

La partida té la seua importància perquè decidirà en quin ordre accedeix cada equip a les semifinals. I és que una eliminatòria enfrontarà al primer de la taula contra el quart mentre que l’altra mesurarà al segon contra el tercer.