Genovés, mite i director esportiu

La Federació li otorga el càrrec a Genovés amb el suport de la Diputació

01.03.2016 | 23:23
Genovés, mite i director esportiu
Genovés, mite i director esportiu

Paco Cabanes ‘El Genovés’ ha sigut designat director esportiu de la Federació de Pilota Valenciana. El president de l’entitat federativa, Daniel Sanjuán, va anunciar ahir el nomenament en un acte que va tindre lloc en la Diputació de València. «Gràcies a l’ajuda de la Diputació, Paco Cabanes serà el nou director esportiu de la Federació. Amb esta designació s’aconsegueix que tinga una major definició de les seues funcions i responsabilitats», explicava Sanjuán.

A més, el càrrec implicarà que El Genovés siga l’encarregat de dirigir la recuperació dels pilotaris lesionats i de gestionar els entrenaments setmanals.

La Diputació de València i la Federació de Pilota presentaren ahir el conveni pel qual les ajudes que la institució provincial destina a la pilota seran centralitzades per l’organisme que presideix Sanjuán. La quantitat exacta ascendeix a 420.000 euros.

Lliga de Raspall
La Lliga de Raspall, una de les competicions més rellevants de la Diputació de València, es trasllada hui fins a Guadassuar on Ricard, Sanchis i Roberto s’enfrontaran a Ian, Moro i Miravalles.

L’equip guanyador pràcticament s’assegurarà la presència en les semifinals. Agafant com a referència el Circuit Professional, que està més avançat i es disputa amb el mateix sistema de competició, l’accés a la fase final està entre els 6 i els 7 punts. En la formació capitanejada per Ricard el rest de Villanueva de Castellón ofereix seguretat i sobretot està destacant a l’hora de restar la pilota. És la principal garantia del trio en defensa.

Davant, Sanchis torna a ser el d’abans, o quasi. I és que després de ser el mitger més decisiu durant mesos, el de Montesa va perdre protagonisme en l’escalafó professional. Però en la Lliga, la seua esquerra torna a ser un maldecap per als contraris.

Pel que fa a Roberto, el punter d’Alzira és el ‘killer’. La pilota que té bona per a la rematada pràcticament és quinze segur. En la contra, Ian és un martell i les seues pilotades permeten al seu equip dur la iniciativa en el joc. A més cal afegir la solvència per a tornar pilotes, la qual cosa també dóna tranquil·litat als de davant.

De Moro i Miravalles cal destacar principalment la seua compenetració. El primer és el líder, el guia que fa que la partida s’oriente d’una manera o una altra.

De Miravalles cal destacar que s’ha convertit en peça clau. A més de fer les funcions pròpies d’un punter s’encarrega de cobrir al Moro i açò afavoreix que el veterà mitger no es desgaste.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine