Genovés, mite i director esportiu

La Federació li otorga el càrrec a Genovés amb el suport de la Diputació

01.03.2016 | 23:23
Genovés, mite i director esportiu

Paco Cabanes ´El Genovés´ ha sigut designat director esportiu de la Federació de Pilota Valenciana. El president de l´entitat federativa, Daniel Sanjuán, va anunciar ahir el nomenament en un acte que va tindre lloc en la Diputació de València. «Gràcies a l´ajuda de la Diputació, Paco Cabanes serà el nou director esportiu de la Federació. Amb esta designació s´aconsegueix que tinga una major definició de les seues funcions i responsabilitats», explicava Sanjuán.

A més, el càrrec implicarà que El Genovés siga l´encarregat de dirigir la recuperació dels pilotaris lesionats i de gestionar els entrenaments setmanals.

La Diputació de València i la Federació de Pilota presentaren ahir el conveni pel qual les ajudes que la institució provincial destina a la pilota seran centralitzades per l´organisme que presideix Sanjuán. La quantitat exacta ascendeix a 420.000 euros.

Lliga de Raspall
La Lliga de Raspall, una de les competicions més rellevants de la Diputació de València, es trasllada hui fins a Guadassuar on Ricard, Sanchis i Roberto s´enfrontaran a Ian, Moro i Miravalles.

L´equip guanyador pràcticament s´assegurarà la presència en les semifinals. Agafant com a referència el Circuit Professional, que està més avançat i es disputa amb el mateix sistema de competició, l´accés a la fase final està entre els 6 i els 7 punts. En la formació capitanejada per Ricard el rest de Villanueva de Castellón ofereix seguretat i sobretot està destacant a l´hora de restar la pilota. És la principal garantia del trio en defensa.

Davant, Sanchis torna a ser el d´abans, o quasi. I és que després de ser el mitger més decisiu durant mesos, el de Montesa va perdre protagonisme en l´escalafó professional. Però en la Lliga, la seua esquerra torna a ser un maldecap per als contraris.

Pel que fa a Roberto, el punter d´Alzira és el ´killer´. La pilota que té bona per a la rematada pràcticament és quinze segur. En la contra, Ian és un martell i les seues pilotades permeten al seu equip dur la iniciativa en el joc. A més cal afegir la solvència per a tornar pilotes, la qual cosa també dóna tranquil·litat als de davant.

De Moro i Miravalles cal destacar principalment la seua compenetració. El primer és el líder, el guia que fa que la partida s´oriente d´una manera o una altra.

De Miravalles cal destacar que s´ha convertit en peça clau. A més de fer les funcions pròpies d´un punter s´encarrega de cobrir al Moro i açò afavoreix que el veterà mitger no es desgaste.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine