ÚLTIMA HORA

Varietat i qualitat en la 'Setmana Fallera'

Pelayo recupera la tradició d´incrementar l´oferta amb la festa gran dels valencians

01.03.2016 | 11:17
Varietat i qualitat en la 'Setmana Fallera'

Fa ara uns dies els nous gestors de Pelayo anunciaren que el trinquet havia programat una setmana especial amb motiu de la commemoració de les Falles i ara s´ha fet públic el cartell de les partides. Seran un total de sis dies d´activitat amb la presència dels millors jugadors de l´escala i corda, de joves aspirants a figura i amb alguna confrontació a raspall. La ´Setmana Fallera de Pelayo´, que és com s´ha batejat esta mena de fira, començarà el dissabte 12. A les 16.15 hores jugaran juvenils i després s´anuncia a Colau, Jesús i Carlos contra Marc, Santi i Tomás. La segona jornada tindrà lloc el dia 13. A les 11:30 hores es disputarà una de les semifinals del Circuit Professional. Les eliminatòries encara no estan decidides. Per al dimecres 16, un dels dies grans, s´ha programat raspall i escala i corda. A les 16:45 hores, Moltó i Dorín jugaran contra Ricard, Brisca i Raúl. A continuació, en partida ´d´aire´, Soro III, Salva i Héctor II mesuraran les seues forces contra Puchol II, Dani i Tomás II.
El dijous tornaran a obrir el foc diversos dels juvenils amb major projecció. Això serà a les 16:45 hores. Després, torn per a les figures consagrades amb Miguel i Pere contra Pere Roc II i Félix.

El dissabte 18 de març es completarà solament una partida que començarà a les 20:00 hores. La idea és afavorir que els assistents puguen sopar després per València i gaudir de la tradicional i espectacular Nit del Foc. Pel que fa al cartell, Francés i Santi jugaran contra Marc i Javi.
L´activitat conclourà amb la Cremà, el dissabte 19, quan Puchol II i Salva es mesuraran a Miguel, Dani i Carlos. La partida es jugarà a les 17:30 hores.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine