Fa ara uns dies els nous gestors de Pelayo anunciaren que el trinquet havia programat una setmana especial amb motiu de la commemoració de les Falles i ara s´ha fet públic el cartell de les partides. Seran un total de sis dies d´activitat amb la presència dels millors jugadors de l´escala i corda, de joves aspirants a figura i amb alguna confrontació a raspall. La ´Setmana Fallera de Pelayo´, que és com s´ha batejat esta mena de fira, començarà el dissabte 12. A les 16.15 hores jugaran juvenils i després s´anuncia a Colau, Jesús i Carlos contra Marc, Santi i Tomás. La segona jornada tindrà lloc el dia 13. A les 11:30 hores es disputarà una de les semifinals del Circuit Professional. Les eliminatòries encara no estan decidides. Per al dimecres 16, un dels dies grans, s´ha programat raspall i escala i corda. A les 16:45 hores, Moltó i Dorín jugaran contra Ricard, Brisca i Raúl. A continuació, en partida ´d´aire´, Soro III, Salva i Héctor II mesuraran les seues forces contra Puchol II, Dani i Tomás II.

El dijous tornaran a obrir el foc diversos dels juvenils amb major projecció. Això serà a les 16:45 hores. Després, torn per a les figures consagrades amb Miguel i Pere contra Pere Roc II i Félix.

El dissabte 18 de març es completarà solament una partida que començarà a les 20:00 hores. La idea és afavorir que els assistents puguen sopar després per València i gaudir de la tradicional i espectacular Nit del Foc. Pel que fa al cartell, Francés i Santi jugaran contra Marc i Javi.

L´activitat conclourà amb la Cremà, el dissabte 19, quan Puchol II i Salva es mesuraran a Miguel, Dani i Carlos. La partida es jugarà a les 17:30 hores.