Coeter II és dubte per a la transcendental partida que el seu equip jugarà dissabte a Bellreguard. El jugador pateix unes molèsties musculars però la seua evolució convida a pensar que evitarà la baixa.

El de Simat de la Valldigna es va fer mal el passat divendres quan jugava a Piles. Les sensacions apuntaven a un trencament muscular però les proves a les quals va ser sotmés descartaren la lesió.

Des d´aleshores, Coeter II està tractant-se amb sessions de fisioteràpia i realitzant exercicis específics de recuperació. Hui tornarà a visitar al metge per a fer-se la prova definitiva. Ahir, el jugador expressava a este diari el seu optimisme: "anem a esperar a les proves però cada dia estic millor i crec que no tindré problema per a jugar".

Sergio i Coeter II jugaran el dissabte contra Moncho, Canari i Tonet II. La parella, que va ser assenyalada com la gran favorita per a arribar a la final quan es feren públics els equips participants, ha sigut derrotada en les dues partides que ha completat. Caure de nou reduiria en molt les seues possibilitats d´accedir a la següent fase.

Abans de la cita de Bellreguard, demà concretament, la Lliga de Raspall visitarà el trinquet de Genovés on Moltó i Sidahmed jugaran contra Punxa i Brisca.