La Lliga de Raspall - Trofeu Diputació de València va enfrontar ahir en el trinquet de Guadassuar als millors equips de la competició fins a la data. Ian, Moro i Miravalles aconseguiren el triomf davant Ricard, Sanchis i Roberto pel resultat de 25-15.

La suma dels 3 punts situa al trio d´Ian al capdavant de la classificació en solitari amb un total de 9 però el més important és que l´equip pràcticament s´ha assegurat la presència en les semifinals. Matemàticament tenen una remota possibilitat de ser eliminats perquè es donarà el cas haurien de perdre tot sense sumar i que els resultats de les altres partides foren contraris als seus interessos.

Per la seua banda, Ricard, Sanchis i Roberto es queden segons amb 6 punts i mantenen intactes les seues possibilitats.

La confrontació va ser molt bona, pot ser la millor de les completades en esta fase regular de lliga. I si bé és cert que va guanyar el trio que va fer més mèrits, Ricard i els seus companys tal vegada van meréixer arrapar un punt. Estigueren molt a prop d´aconseguir-ho.

Ian va començar al dau fent patir a Ricard amb la treta però el de Villanueva de Castellón tornava i tornava la pilota, la qual cosa afavoria que entraren en escena els altres protagonistes. Els rojos carregaven i els blaus restaven i la gent s´ho passava d´allò més bé perquè la pràctica totalitat de les jugades eren de molt bella factura. A la fi va sumar el trio d´Ian.

El parcial següent va ser paregut però a la inversa. Esta vegada era Ricard qui colpejava primer i la iniciativa en atac sempre era blava. Però els rojos també es defensaven amb coratge. La partida estava igualada a 5.

Va ser amb els dos jocs següents quan Ian, Moro i Miravalles fonamentaren la victòria. Els dos caigueren del costat roig (15-5) però les forces continuaven igualades. De fet, Ricard, Sanchis i Roberto van perdre un parcial amb val i quinze a favor seu.

En la represa, l´emoció i la incertesa tornava al marcador perquè els de Ricard retallaven distàncies en trencar des del rest (15-10). Prèviament, Ian havia disposat de val.

Els dos últims jocs, els definitius, van ser més clars. Ian, Moro i Miravalles els aconseguiren amb certa autoritat però no perquè els rivals baixaren el nivell. La raó va ser que els guanyadors estigueren quasi perfectes en les seues accions i n