El Circuit Professional acabarà en el trinquet de la Ciutat de la Pilota de Moncada. La Conselleria d’Esport i el consistori de la localitat de l’Horta Nord han arribat a un acord per a concedir una autorització extraordinària perquè la competició més rellevant per equips torne a decidir-se en tan imponent recinte, com ha succeït en les cinc últimes edicions.

Amb el canvi de govern es va conéixer que el trinquet de la Ciutat de la Pilota ha estat funcionant des de la seua inauguració l’any 2010 sense cap llicència d’activitat. Els nous rectors de la Conselleria estan treballant per a solucionar el problema i segons informen des de la mateixa institució solament falta habilitar les places d'aparcament que obliga la llei per a este tipus de recintes.

Com que la resta de requisits es compleixen, sobretot els relatius a la seguretat, tant la Conselleria com l’Ajuntament de Moncada han concedit l’esmentada autorització extraordinària.

La primera partida de la final es jugarà al trinquet Pelayo el dia 2 d’abril. La segona tindrà lloc a Moncada el diumenge 10 i si la tercera fóra necessària, també es disputaria en la Ciutat de la Pilota el dia 17 d’abril.

Fi de fase

La competició es troba a l’espera de la conclusió de la fase regular de lliga. Ahir, Miguel, Pere i Héctor II s’enfrontaren a Francés, Félix i Carlos en la partida amb la qual es va decidir quin és el quart semifinalista. La confrontació va tindre lloc al trinquet de Murla, començà passades les 23:00 hores i va acabar una vegada tancada esta edició.

La ronda en curs acabarà demà al trinquet de la locaitat de Massamagrell on Soro III i Salva jugaran contra el trio format per Pere Roc II, Dani i Tomás II.