Francés, Félix i Carlos (Vila-real) han acabat la lligueta del Circuit Professional de la millor manera possible, amb una victòria contra un rival directe, Miguel, Pere i Héctor II (Pedreguer-Masymas), que els assegura la presència en semifinals. El resultat final de la partida disputada la nit del divendres a Murla, 60-50, deixa a ambdues formacions classificades per al següent acte del campionat. Però també consolida al jove escaleter i els seus companys com a ferms aspirants al títol. El triomf en l´última partida confirma la remuntada del trio de Vila-real, que ara espera rival per a l´eliminatòria que el podria classificar per a la gran final.

A Murla xocaren dos equips en bona forma, que han agafat la velocitat de creuer pròpia de les formacions quallades que arriben lluny en el Circuit Professional. Miguel, Pere i Héctor II van prendre la iniciativa en tot moment, amb un i dos jocs d´avantatge en tot moment fins al 50-45 i val-15 al seu favor. L´equip de Pedreguer ho tenia tot de cara, però no va ser capaç de tancar el joc i se li va girar la partida. Ambdós escaleters, Miguel i Francés, foren protagonistes principals d´una partida en què els sis pilotaris ratllaren a un nivell espectacular de joc.

El repartiment de punts classifica als dos equips per a semifinals i, al mateix temps, deixa fora l´actual campió, Puchol II, que ha format equip amb Héctor i Conillet amb la samarreta de Vinalesa. La irregularitat ha marcat la trajectòria de la formació de la localitat de l´Horta Nord que, malgrat tot, ha mantingut esperances fins al final. Els sis punts aconseguits no han sigut renda suficient per a assegurar-se la classificació per a les semifinals.

Semifinalistes decidits

Amb el resultat de Murla, queda decidit el quartet d´equips que accedirà a les semifinals. A més dels trios de Francés i Miguel, estaran en el següent acte del Circuit Pere Roc II, Dani i Tomàs II (Benidorm), i Soro III i Salva (València). Segons el sistema de competició d´enguany, els encreuaments estan determinats, i s´enfrontaran en semifinals el primer contra el quart i el segon contra el tercer. Per tant, tot quedarà definit en la partida que han de disputar hui (11:30 hores) a Massamagrell Soro III i Pere Roc II.

Val Net encara no ha fet públiques les dates i seus de les partides de semifinals. El que sí se sap des del principi del campionat és que les semifinals es decidiran al millor de tres partides. Per tant, i com s´han encarregat de recordar els veterans del Circuit Professional en nombroses ocasions, ara comença un nou campionat des de zero, on el marge d´error és molt reduït, i determinarà qui escriurà les seues lletres en la història del campionat per equips més prestigiós de l´escala i corda professional.

En les semis hi ha de tot: veterania, amb Miguel, Salva o Dani, i joventut, encarnada per l´actual subcampió, Pere Roc II i, sobre tot, pel debutant Francés.