Massamagrell va tancar ahir la lliga regular del Circuit Professional amb la victòria de Pere Roc II, Dani i Tomàs II (Benidorm) davant Soro III i Salva (València) per 60-45. Ambdós equips estaven classificats per a semifinals, i només es jugaven l’ordre en la classificació general, un factor important, ja que resultava determinant per als encreuaments de la següent fase. Amb els tres punts anotats per Pere Roc II, el trio de Benidorm iguala els 10 que tenia la parella de València però, al haver guanyat l’enfrontament directe, li arrabassa el lideratge al propi Soro III.

Així, queden definits els duels de semifinals, per als que ha calgut esperar a l’última jornada: Benidorm, amb la moral pels núvols després d’una victòria pràcticament com a visitant, jugarà contra Miguel, Pere i Héctor II (Pedreguer-Masymas). I Francés, Félix i Carlos (Vila-real) s’enfrontaran a Soro III i Salva. Les partides es disputaran als trinquets de Vilamarxant, Pelayo, Massamagrell, Guadassuar, Vila-real i Pedreguer. Hui a la seu de Val Net, a partir de les 12:30 hores, se celebrarà el sorteig per determinar on es juga cadascuna de les eliminatòries, que es decidiran al millor de tres partides.

De la cita d’ahir a Massamagrell es poden extreure algunes conclusions. Tot i que els dos equips afrontaven la partida amb certa tranquil·litat, la trobada no fou ni molt menys de guant blanc. Rojos i blaus es mostraren disposats a deixar-s’ho tot a les lloses, tal volta tractant d’ensenyar les dents a possibles rivals en semifinals o una hipotètica final. El primer tram de la partida estigué dominat per Soro III i Salva, més segurs i amb un joc efectiu en què la compenetració entre línies, la seguretat de Soro III i el bon moment de Salva marcaven la pauta. Així va avançar la partida fins al 45-35 i val roig.

A partir d’este moment, i després de que Quico no poguera tancar el joc (40-45), tot es va girar a la contra per a la parella, que va veure com s’igualava l’electrònic a 45 i, després, s’escapava el trio, amb un Tomàs II decisiu en els moments clau, fent sempre el quinze més valuós, el quinze a temps.

Es troba el de Xalò com en els seus millors moments després de superar una operació de maluc. Tomàs II és un punter intuïtiu i letal per al contrari quan la pilota li pega en les mans. I ahir fou el cas. Amb dos jugadors segurs, passadors i contundents com Pere Roc II i Dani darrere, el punter es troba cómode i solta el braç amb efectivitat.

La parella també va deixar bones sensacions, les mateixes que ha mostrat al llarg de tot el campionat. En el tram final, tal volta acusaren la inferioritat numèrica en una partida intensa i pesada. L’única parella de la competició continua endavant, amb el mérit afegit que suposa nadar entre trios completíssims.