A la Lliga de Raspall li falta completar un terç de les partides per a tancar la ronda regular però Ian, Moro i Miravalles ja tenen el lloc assegurat en les semifinals del campionat. El trio va aconseguir ahir la classificació en superar a Moltó i Sidahmed per 25-10.

La partida es va jugar al trinquet de Xeraco i va ser clarament dominada pels guanyadors. I és que al poc de començar, el marcador ja reflectia 0-15 a favor seu, a més amb total justícia.

Moltó i Sidahmed maquillaren un poc la derrota en sumar dos jocs, però en cap moment donaren la sensació de poder remuntar. El primer parcial va suposar el 5-15 i el segon el 10-20. Al trio, superior, li bastava amb administrar la distància.

Moltó i Sidahmed han cedit la quarta posició i ara estan obligats a guanyar en la seua cinquena i definitiva partida però per a passar de fase s’hauran de veure beneficiats amb tercers resultats.

La competició continuarà el divendres al trinquet de Piles on Ricard, Sanchis i Roberto jugaran contra Moncho, Canari i Tonet II. Els dos equips poden certificar la seua presència en les semifinals. Als primers els bastaria amb fer un punt i als segons amb guanyar.