Les semifinals del Circuit Professional han quedat definitivament configurades amb el tradicional sorteig per a determinar en quins trinquets es disputarà cada eliminatòria. La sort ha volgut que els equips de Miguel i Pere Roc II es juguen la classificació per a la final a Vilamarxant, Massamagrell i Vila-real mentre que els de Soro III i Francés s’enfrontaran a Pelayo, Guadassuar i Pedreguer.

Als pilotaris presents en el sorteig, Soro III, Dani i Pere, els tenia una miqueta igual el desenllaç perquè els sis escenaris són habituals en l’oferta professional. Pere va ser l’únic que va evidenciar certa satisfacció perquè les de Vilamarxant i Massamagrell són places que se li estan donant bé en els últims mesos.

Els tres protagonistes centraren més les seues declaracions en els rivals, en l’eliminatòria en si. Dani, que ha acabat la ronda regular líder en solitari, fugia de la condició de favorit. «Ara comencem tots de zero, estan els nervis de jugar una semifinal i cal saber gestionar eixa pressió. Haver acabat en primera posició et dóna un plus de moral però no tanta com per a considerar-nos favorits. El que cal fer és mantenir esta línia de regularitat i mantenir el nostre joc que es basa en la força del bloc i no de les individualitats», explicava.

Trajectòria ascendent

Soro III va destacar la trajectòria ascendent dels seus rivals així com el perill que podria suposar la il·lusió del debutant Francés per arribar a la final. «Em preocupa la qualitat de l'equip però sobretot la motivació de Francés i Carlos. Quan eres tan jove com ells, eixes ganes per jugar una final tan importat resulta un punt a favor. Nosaltres arribem bé, sabent quin és el nostre estil i les nostres armes. La nostra prioritat és mantenir la compenetració i seguir gaudint del campionat», dia.

Il·lusionat

La il·lusió a la qual feia referència Soro III es podia apreciar al rostre de Pere. El seu equip ha quedat quart en la ronda regular però el mitger és optimista. «No puc dir que afrontem les semifinals confiats de guanyar perquè la contra és molt poderosa. Però crec que els poden superar si juguen com toca. Hem fet una bona fase regular. I encara que som els semifinalistes que arribem amb menor nombre de victòries, en totes les derrotes hem puntuat arribant a 55 o a 50. Eixes partides se'ns van escapar perquè no rematarem quinzes puntuals», assenyalava.