Amb dos jornades jugades en el Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia, aquests dos equips es situen primer i segon de la classificació, nomes separats per un punt.

Per a l’equip de Genoves, la segona jornada va deixar una còmoda victoria en el seu desplaçament al nou trinquet d’Oliva, ja que no varen deixar sumar ni un sol joc als jugadors de la Safor. La formació de la Costera ja porta sis punts en el seu caseller, un punt més que el primer equip del club d’Alzira. Els de la Ribera aconseguiren dos valuosos punts en una sempre complicada visita al trinquet de Xeraco. Dani, Adrian i Catalano, jugadors del Alzira guanyaren 30 a 20 a Enriko II, Ibiza i Trini, en una molt bona partida jugada el dissabte passat. El Verger, per la seua part, va disputar la seua primera partida oficial com a local en la població de la Marina, i els va donar molt bon resultat, ja que aconseguiren els tres punts en joc davant l’equip del CPV Fenollet. Completant la jornada, el derby entre les dues formacions del club de Bicorp en la màxima categoria es va tancar amb la victòria per la mínima del Bicorp B, que va jugar amb David, Diego i German, davant Victor, Borja i Rafa, actuals subcampions del torneig.

En la divisió de plata del campionat son aquestos equips els que figuren en les primeres posicions de la classificació. Oliva B i Rafelguaraf empaten al capdavant del grup A, amb un total de sis punts cadascú, al guanyar en la segona jornada al Polinya i la Valldigna, respectivament. Per part de Bicorp C, es el primer classificat en solitari, gràcies als dos punts que li separen de Quatretonda i la Vall, del seu grup de segona.

GALOTXA: Foios es destaca en El Corte Inglés

La tercera jornada de la competició ha deixat al primer equip del club de l’Horta en solitari al capdavant de la classificació del Campionat Autonòmic de Galotxa.

Una ajustada victòria per la mínima va ser suficient per a que Alberto, Jose, Erik (que va cobrir l’absència del punter Ximo) i Juanma sumaren dos punts claus per a seguir en la primera posició en la màxima categoria del torneig. La cita més interessant de la jornada no va decebre a ningú, i el carrer de pilota de Beniparrell fou testimoni d’una intensa partida entre el primer equip local, que formaba amb tot els jugadors de l’equip titular, Julian, Herrera, Ponce i Toni, i els visitants del Foios. Canvis en el marcador, remuntades per part dels dos equips, pilotades espectaculars, hi va haver de tot gràcies al bon joc de tots els seus participants. Emoció fins al final, i repartiment de punts, dos per al guanyador Foios, i un per a Beniparrell. Quart de les Valls, ara segon classificat, no va deixar sumar ni un sol joc als seus rivals, Massalfassar, en la partida disputada en el carrer de la població de les Valls. El campió de la temporada 2015, Montserrat, per fi va sumar una victòria al seu caseller, a costa de la jove formació de Meliana. Per últim, el Marquesat A va fer valer el factor canxa, i deixava en 15 al prometedor equip d’Albuixech.

En juvenil, Montserrat i Beniparrell encapçalen la taula, gràcies a guanyar a Meliana, en el cas de Montserrat, i a Foios, en el de Beniparrell. Sumen 9 punts per davant de Massalfassar, Marquesat, Foios i Quart de les Valls.

FRONTÓ: Xest continua al capdavant en Frontó

L’equip representatiu de Xest és, de moment, l’equip que ha sumat els sis punts en joc, això sí, cal dir que la formació de La Pobla de Vallbona només ha jugat una partida encara, ja que tenia descans este passat cap de setmana. L’equip de Xest guanyava a domicili al d’Almussafes, per 29 a 41. Museros guanyava en casa per idèntic resultat, en aquest cas a l’equip d’Almenara. Per la seua part, en Moixent, l’equip local queia davant Quart de Poblet, per un contundent 19 a 41. Xest es primer amb 6 punts, Quart de Poblet els segueix amb 5 punts, amb 4 es situen els de Museros, La Pobla té 3 punts (i una partida menys disputada). Almussafes, Almenara i Moixent encara no han pogut puntuar.

El programa ‘Pilota a l’Escola’ presenta hui la nova temporada en Benicarló

Este migdia es presentarà, de manera oficial una nova edició del programa Pilota a l’escola, de la Conselleria d’Eduació, Investigació, Cultura i Esport.

Enguany, la seu triada per a l’acte será el Col.legi Marqués de Benicarló, de la mateixa població el lloc on es desenvoluparà, i també participant en el Pilota a l’escola els últims anys. Enguany la provincia de Castelló tindrà la primera presentació de les dos previstes, la segona d’elles será a la provincia d’Alacant en centre educatiu encara per determinar. Enguany la pilota s’acostarà de la mà de pilota a l’escola, a 321 centres, 49 d’ells a Castelló, 107 a Alacant i 165 a la provincia de València.