Amb els equips de Genoves, Alzira i Xeraco ocupant les tres primeres posicions, la tercera jornada serà l’última abans del descans per les festes de Falles i Pasqües.

En el cas del capdavanter, la formació del Genovés, tindran una complicada partida en el seu trinquet, ja que rebran la visita del Xeraco, actual campió del torneig, i que ocupa la tercera plaça de la classificació, a tan sol dos punts dels aconseguits pels jugadors de la Costera. Alzira també afrontarà una partida còmoda, a priori, ja que el trinquet de la Ribera acollirà la partida entre el primer equip del club local i el trio d’Oliva A. Els de la Safor solament han sumat un punt en les dues partides prèvies, per la qual cosa ja han d’aconseguir alguna cosa positiva d’aquest desplaçament. Un població clàssica en la competició, com és Bicorp, tindrà en el seu carrer de joc la partida entre el primer equip local i els visitants del Verger. Mentre que el Bicorp B acudirà a Lloc Nou d’en Fenollet per a mesurar-se amb els de la Costera.

Ja en segona categoria Rafelguaraf i Oliva B protagonitzaran la partida de la setmana, i s’enfrontaran en la pista dels primers. Aquests dos equips estan empatats a 6 punts en el grup A de la categoria, amb el que el liderat estarà en joc. Oliva C i La Valldigna, que tambien estan empatats en la tercera plaça, s’enfrontaran en el nou trinquet d’Oliva, esperant un resultat favorable per als seus interessos en la primera partida. En el grup B és Bicorp C qui mana en solitari la classificació, i es desplaçarà aquesta setmana a casa del cuer, Planes. La Vall C i Alzira B són els equips situats al capdavant dels dos grups de competició en la divisió de bronze. Mentre que en quarta categoria són Gavarda D, Bicorb E, Oliva D, Montserrat i Favara, aquests dos últims empatats en el seu grup, els que ocupen les primeres posicions dels seus grups corresponents.

Categoria femenina

En la competició femenina són Beniparrell i Tavernes Blanques els qui van al capdavant del grup de primera, enfrontant-se entre si aquest cap de setmana. Godelleta, Moixent, Beniarbeig i la Valldigna empaten entre si en la primera posició de la divisió de plata. Situació que repeteixen Beniparrell C, Bicorp G i Xuquer-Sueca en la tercera categoria.